AcasăSPORTAbraham, o paine de mancat pentru Bute

Abraham, o paine de mancat pentru Bute

Arthur Abraham (stanga) l-a rezolvat greu pe Stieglitz

Boxerul armeano-german Arthur Abraham a devenit, sambata seara, campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea WBO, dupa ce l-a invins, la decizie, pe germanul Robert Stieglitz intr-un meci disputat la Berlin.

Arthur Abraham (stanga) l-a rezolvat greu pe Stieglitz

Desi intrat in meci din postura de challenger, Abraham, fost campion mondial la categoria mijlocie, in versiunea IBF, a facut diferenta cu croseul de dreapta, lovitura pentru care Stieglitz nu a gasit antidot.

Ajuns la 35 de victorii obtinute din 38 de meciuri disputate la profesionisti, Abraham a devenit, acum, o tinta vie pentru numerosii boxeri de la aceasta categorie ce sunt in cautarea unei centuri mondiale.

Unul dintre posibilii adversari ai pugilistului nascut la Erevan ar putea fi Lucian Bute, dupa ce romanul incheie conturile cu britanicul Carl Froch. Specialistii considera ca Bute ar fi un adversar extrem de dificil pentru Abraham in conditiile in care Lucian are o alonja net superioara lui Stieglitz si ar putea sa se tina la distanta de croseul de dreapta al „Regelui Arthur”, singura lovitura mai rasarita din bagajul tehnic al noului campion. Totusi, pana la un eventual meci cu Bute, se pare ca Abraham negociaza deja o intalnire de foc cu danezul Mikkel Kessler.

author avatar
Cristi Ionita
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger