AcasăSPORTA umilit România, iar acum e disputat de Barcelona și PSG

A umilit România, iar acum e disputat de Barcelona și PSG

Luis Diaz a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Columbiei din meciul amical în care tricolorii au fost învinși cu scorul de 3-2.

Extrema lui Liverpool are prestații bune și la echipa de club, lucru care le-a trezit interesul unora dintre cele mai importante cluburi din lume.

Prelungirea înțelegerii cu formația britanică este incertă, motiv pentru care Diaz poate pleca anul acesta de pe Anfield. Potrivit The Telegraph, Barcelona și PSG sunt cele două nume uriașe interesate de transferul său. Prețul pe care acestea ar trebui să-l plătească pentru a-l aduce pe columbian este de 75 de milioane de lire sterline.

„În mod neobișnuit pentru un transfer care a avut doi ani puternici la club, Díaz nu a ajuns încă la un acord pentru prelungirea contractului cu Liverpool.

El va fi încă sub contractul de trei ani la sfârșitul sezonului, dar la acea vreme, fiind perioadă de transferuri, va fi necesar pentru ambele părți să decidă dacă rămâne sau nu la echipă”, se arată în materialul publicat de The Telegraph.

Duelul dintre Barcelona și PSG este unul dezechilibrat, dat fiind impasul economic în care se află clubul catalan. De partea cealaltă, parizienii beneficiază de fonduri enorme, astfel că pot dezechilibra ușor balanța în favoarea lor.

„Se pare că PSG este unul dintre cluburile interesate, la fel și Barcelona, deși dată fiind situația lor financiară ar putea fi dificil pentru clubul catalan să ofere lui Liverpool suma cerută. Díaz este evaluat la aproximativ 75 de milioane de lire sterline de Liverpool”, a mai scris Telegraph.

author avatar
Mihail Ioan
769 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger