AcasăSPORTA umilit Bayernul si apoi s-a dus acasa la copil!

A umilit Bayernul si apoi s-a dus acasa la copil!

Messi, un familist convins chiar si dupa seri ca cea de miercuri

Inevitabilul s-a produs si Barcelona si-a luat revansa dupa umilinta din urma cu doi ani: miercuri seara, pe un Camp Nou in sarbatoare, trupa „blaugrana” a spulberat Bayernul, victorie la scor de neprezentare, 3-0!

Messi, un familist convins chiar si dupa seri ca cea de miercuri

Asa cum se astepta si Pep Guardiola, meciul a fost decis de Leo Messi, care in decurs de numai trei minute a punctat de doua ori, deschizand Barcelonei drumul spre victoriei. Iar Neymar, in prelungiri, l-a pavat direct spre Berlin, orasul finalei Ligii Campionilor!
Dupa o asemenea evolutiei, ca microbist roman care cunoaste obiceiurile unor „Dodel” Tanase sau Cosmin Matei, te-ai fi asteptat ca starul argentinian sa mearga intr-un club, cu prietenii, pentru a sarbatori golurile sale si victoria catalanilor. Nici pomeneala, Messi s-a dus direct acasa, la familie, nerabdator sa-si imbratiseze sotia si sa se joace cu Thiago, fiul de numai doi ani! „Ca de fiecare data dupa un meci, voi merge acasa. Abia astept sa imi vad sotia si copilul, care probabil deja doarme. Nu-i nimic, o sa-l trezesc eu ca sa ne jucam impreuna. Imi place sa fiu alaturi de ei si in momentele bune, dar si in cele neplacute. Adica, tot timpul!”.

Messi jr.

De remarcat ca niciodata in istoria participarilor in cupele europene nu s-a intamplat ca Barcelona sa piarda o calificare dupa ce a avut 3-0 in prima mansa.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
418 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger