AcasăSPORTA revenit Halep, s-a retras Begu

A revenit Halep, s-a retras Begu

Nici bine nu s-a decis Simona Halep sa revina la echipa nationala pentru meciul din Cupa Federatiei ca Irina Begu si-a si anuntat retragerea! A doua racheta a Romaniei a postat, joi, urmatorul mesaj pe contul personal de Facebook: „Mi-as fi dorit sa va dau o veste buna, insa problema de la genunchi inca nu a trecut si perioada mea de refacere va mai dura! Cu parere de rau, trebuie sa va anunt ca nu voi putea fi prezenta la Cluj alaturi de fete. Fed Cup a insemnat intotdeauna foarte mult pentru mine. Am trait momente unice si extrem de frumoase atunci cand am putut sa-mi reprezint tara oriunde am jucat, cu atat mai mult in fata publicului romanesc! Le urez fetelor multa bafta si sunt alaturi de ele! Hai Romania!!!”. Irina figura alaturi de Simona Halep (2 WTA), Monica Niculescu (40 WTA) si Andreea Mitu (96 WTA) in echipa anuntata de Alina Tecsor, capitanul nejucator al echipei Romaniei, pentru partida cu Cehia, din 6 si 7 februarie, programata la Cluj. Cum nici Alexandru Dulgheru (61 WTA) nu poate juca, cel mai probabil Sorana Carstea va fi rechemata la lot. Detinatoarea en-titre a titlului, Cehia va conta pe Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) si Denisa Allertova (66 WTA).

Nici bine nu s-a decis Simona Halep sa revina la echipa nationala pentru meciul din Cupa Federatiei ca Irina Begu si-a si anuntat retragerea!

Echipa Romaniei de Cupa Federatiei in cea mai valoroasa componenta a ei

A doua racheta a Romaniei a postat, joi, urmatorul mesaj pe contul personal de Facebook: „Mi-as fi dorit sa va dau o veste buna, insa problema de la genunchi inca nu a trecut si perioada mea de refacere va mai dura! Cu parere de rau, trebuie sa va anunt ca nu voi putea fi prezenta la Cluj alaturi de fete. Fed Cup a insemnat intotdeauna foarte mult pentru mine. Am trait momente unice si extrem de frumoase atunci cand am putut sa-mi reprezint tara oriunde am jucat, cu atat mai mult in fata publicului romanesc! Le urez fetelor multa bafta si sunt alaturi de ele! Hai Romania!!!”.
Irina figura alaturi de Simona Halep (2 WTA), Monica Niculescu (40 WTA) si Andreea Mitu (96 WTA) in echipa anuntata de Alina Tecsor, capitanul nejucator al echipei Romaniei, pentru partida cu Cehia, din 6 si 7 februarie, programata la Cluj. Cum nici Alexandru Dulgheru (61 WTA) nu poate juca, cel mai probabil Sorana Carstea va fi rechemata la lot. Detinatoarea en-titre a titlului, Cehia va conta pe Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) si Denisa Allertova (66 WTA).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger