AcasăSPORTA răbufnit! Halep pune tunurile pe Mouratoglou și echipa: „O carieră de...

A răbufnit! Halep pune tunurile pe Mouratoglou și echipa: „O carieră de 25 de ani distrusă!”

sursa foto: captură video

Fanii Simonei Halep așteaptă să afle dacă o vor mai vedea pe fosta lideră a clasamentului WTA evoluând în competiții oficiale, după ce s-a ales cu o suspendare de patru ani pentru acuzația de dopaj. În tot acest timp, sportiva din Constanța își pune speranțele în decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. S-a aflat deja că în februarie anul viitor urmează să aibă loc audierile. Și apoi verdictul final. Care ar putea decide, până la urmă, ce se întâmplă cu viitorul sportiv al Simonei.

Între timp, Simona Halep a acordat un interviu celebrei publicații Paris Match. În care fosta ocupantă a locului 1 în topul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis își spune punctul de vedere. Face referire la „greșeala” echipei, care a adus-o în situația de a se confrunta cu acuzația de dopaj. Și arată cu degetul în direcția lui Mouratoglou și a staff-ului.

De altfel, Simona și-a susținut nevinovăția, în tot timpul de la izbucnirea acestui scandal, punându-și speranța că adevărul va ieși, până la urmă, la iveală. După ce a fost acuzată de dopaj, după un test pozitiv pentru Roxadustat. Apărarea ei e bazată pe contaminarea unui supliment cu colagen, având în vedere valorile foarte mici ce au fost depistate.

Simona: „Echipa mea a recomandat să iau un supliment cu colagen”

Paris Match a publicat, joi dimineață, 21 decembrie, un articol despre interviul realizat cu Halep. La un moment dat, întrebată de jurnalistul care a realizat interviul cum de s-a întâmplat de s-a ajuns să fie suspendată patru ani pentru consum de Roxadustat, Simona a venit cu explicații.

Echipa mea a recomandat să iau un supliment cu colagen. Am ținut cont de recomandarea lor și, ulterior, s-a dovedit că suplimentul era contaminat cu colagen. Această situație a fost cauzată de faptul că, în locul în care a fost produs acest supliment cu colagen, a existat o contaminare cu o substanță interzisă care n-avea ce căuta acolo”, a precizat Simona Halep, potrivit adevărul.ro.

Întrebată dacă e vina echipei, românca aflată în postura de fost lider WTA a răspuns: „Un sportiv profesionist e înconjurat de oameni care trebuie să aibă grijă de el, de sănătatea lui, și să-l facă să dea un randament mai bun. Mi-am pus mereu încrederea totală în oamenii cu care am lucrat. Nu sportivul de performanță trebuie să verifice ce conține un supliment”.

Ce spune Halep despre Mouratoglou/„Și-a recunoscut greșeala, care e și greșeala echipei”

Jurnalistul care a realizat interviul a continuat prin a aduce în discuție faptul că Simona Halep a început să lucreze cu Patrick Mouratoglou în aprilie 2022 și, patru luni mai târziu, a avut un test pozitiv. Și a amintit că, în noiembrie, antrenorul a publicat un clip în care și-a asumat responsabilitatea, explicând că el a venit cu propunerea folosirii suplimentului cu colagen. „Tu dai vina pe el?” – a fost întrebată Simona.

Sunt sigură că ce s-a întâmplat n-a fost cu intenție și sunt recunoscătoare că el și-a recunoscut greșeala, care e și greșeala echipei. Da. Ei sunt cei care mi-au dat acest supliment. Și din cauza acestei greșeli, greșeala lor de fapt, eu sunt singura persoană care plătește prețul: o carieră de 25 de ani distrusă!”, a răspuns Halep, conform sursei citate.

O altă întrebare-cheie a primit un răspuns scurt, dar elocvent. Realizatorul interviului a vrut să afle de la Simona dacă mai ține legătura cu Patrick Mouratoglou – cel care i-a fost antrenor până la apariția acestui caz cu care se confruntă de luni întregi românca și care a pus-o „pe bară” din circuitul competițional. „N-am mai avut nicio legătură de câteva luni. Și nici nu m-am mai antrenat la Academia Mouratoglou de anul trecut. Nu mai lucrăm împreună”, a sunat răspunsul Simonei.

author avatar
Andrei Coman
703 afisari

15 COMENTARII

  1. Greseala Simonei e ca a avut incredere in cel care a antrenat-o pe Serena vreo 10 ani.
    Interesant ca prima care s-a bucurat de necazul Simonei a fost chiar Serena.
    Ceva e putred aici.

  2. Simona este victima PLANDEMIEI cu arma biologica numita ,,vaccin”!

    Ea a fentat vaccinarea cu vaccinul ucigash, si foarte bine a facut, dar satanistii si-au dat seama si i-au inventat dopajul.

    Novak Djokocic, om al satanistilor, a facut circ in Australia pentru ca face parte din Opozitia Controlata.

    Toti s-au speriat cand satanistului i s-a facut scena din Australia si s-au vaccinat ca IDIOTII, ca apoi ca cada ca mustele pe teren.

    Daca Simona nu s-a vaccinat merita tot respectul pentru ca romanii o inteleg si o sustin pentru ce a facut pentru colonia Romanica.
    Important este ca fiind nevaccinata va supravietui mult fata de cei vaccinati care in maxim 5 ani vor deveni locatari in garsoniere cu usa in tavan si vor mirosi florile la radacina.

    Unii s-au eutanasiat pentru mici si bere, asa ca nu-i de mirare faptul ca pandemia de PROSTIE nu va putea eradicata niciodata !

    • @mii’ai Simona e vaxxata pe bune, nu e asa de isteatza ,dovada ca si-a concediat echipa si aavut incredere in Mouratoglu cica grec! Mouratoglu e nume turcesc toata ziua! Iar Nole e pe bune nu e opozitie controlata, om al ,,satanistilor”! Nu sa spariet nimeni cind lui Nole i sa facut scena de la antipozi ci numa au fost cuprinsi de furie marea majoritate a celor ce gandesc cu creierul din dotare.

    • @ MIHAI: „Novak Djokocic, om al satanistilor, a facut circ in Australia pentru ca face parte din Opozitia Controlata.” pe ce te bazezi ?

    • Daca nu s-a vaxat este si mai grav! Pentru ca Simona a facut campanie pro vax, dand exemplul propriu!!!
      Iti dai seama ce spui??? Ca merita respect daca cu buna stiinta a evitat ceva pe care il considera toxic dar a luat parte la promovarea vaxului dand propriul exemplu si mintind?
      Mai oameni buni nu aveti deloc coloana vertebrala daca validati un astfel de potential derapaj.
      Sa nu mai aud ca ce ne fac alesii ca le meritaqti daca atat de … sunteti.
      Parerea mea personala referitor la ceea ce a patit Simona este ca a avut efecte adverse de la vax si a luat ceva sa le contrabalanseze. Ca stia sau nu nu imi dau seama. Totodata foarte ciudat ca si-a concediat echipa de preparatori inainte de incident. Cred ca stia de medicament dar ca a fost asigurata ca nu va iesi la analize. Nu afirm ca parerea mea este adevarul, dar este un scenariu posibil. Unul dintre multe altele.
      Simona nu trebuia sa se vaxeze si nu trebuia sa incurajeze pe altii sa faca vax

      • hAnonimule, si ZoiAnus cel original ,,s-a vaxat” cu apa chioara ca sa prosteasca prostii ca el.
        Daca Simona a facut reclama armei biologice numita ,,vaccin” a facut un mare pacat indemnand prin exemplul personal la eutanasiere, dar asta nu inseamna ca s-a si vaxat.
        Pentru ca a indemnat la eutanasiere si-a primit rasplata: a incheiat cariera.Dumnezeu nu doarme.
        Spun acest lucru pentru ca chiar ea a declarat ca totul a fost ok cu descoperirea sursei dopajului, pana ce satanistii au descoprit ceva in legatura cu vaxul, lucru pe care nu l-a explicat ci doar a lasat sa se inteleaga ca au prins-o cu minciuna.
        Dar acest lucru dovedeste ca pentru neacceptarea eutanasierii, satanistii au taxat-o.
        Iar despre Novak nu mai mncati kk nemestecat Platitilor, pentru ca pe mine nu ma dati la intors.
        Stiu cati neuroni handicapati aveti. Cei care vor sa stie adevarul nu trebuie sa va intrebe pe voi, paduchiosilor, ci trebuie sa caute pe net ceea ce am spus: poze cu Novak cum priveste cu un singur ochi prin racheta, etc.
        Pregatiti-va Platitilor sa primiti rasplata: STREANGUL !
        Sapun sa aveti ca funia este gratis.

        • Rar gasesti un prost ca tine! Daca te uiti cu un singur ochi, gata, esti satanist! Ce simplu, la fel ca si mintea ta, simpla si redusa, nu poti sa dai vina pe tot ce se intimpla in lumea asta pe satanisti! E o prostie!

    • Daca nu s-a vaxat este si mai grav! Pentru ca Simona a facut campanie pro vax, dand exemplul propriu!!!
      Iti dai seama ce spui??? Ca merita respect daca cu buna stiinta a evitat ceva pe care il considera toxic dar a luat parte la promovarea vaxului dand propriul exemplu si mintind?
      Mai oameni buni nu aveti deloc coloana vertebrala daca validati un astfel de potential derapaj.
      Sa nu mai aud ca ce ne fac alesii ca le meritaqti daca atat de … sunteti.
      Parerea mea personala referitor la ceea ce a patit Simona este ca a avut efecte adverse de la vax si a luat ceva sa le contrabalanseze. Ca stia sau nu nu imi dau seama. Totodata foarte ciudat ca si-a concediat echipa de preparatori inainte de incident. Cred ca stia de medicament dar ca a fost asigurata ca nu va iesi la analize. Nu afirm ca parerea mea este adevarul, dar este un scenariu posibil. Unul dintre multe altele.
      Simona nu trebuia sa se vaxeze si nu trebuia sa incurajeze pe altii sa faca vax

  3. Simono taica, un proverb chinezesc spune: „Dragostea si tusea nu se pot ascunde”! Te-a vrajit Patrick M. , te-ai îndragostit de el……acum platesti !

    Platesti si ptr.faptul ca ai facut apologia vaccinului ucigas, vaccin care a facut numeroase victime!

  4. @ MIHAI: „Novak Djokocic, om al satanistilor, a facut circ in Australia pentru ca face parte din Opozitia Controlata.” pe ce te bazezi ?

    • Ma bazez pe mai multe articole citite in presa internationala de specialitate, care spuneau ca exista posibilitatea ca unele meciuri sa fie aranjate din culise cu inalta tehnologie, si cel care trebuie sa piarda in fata unui om al satanistilor, va pierde chiar daca este in forma, deoarece poate va avea diverse probleme in timpul meciului, probleme care sa-i afecteze concentrarea, spasme musculare, carcei cand nu trebuie, etc.
      Exista tehnologie cu energie dirijata de mica putere cu care un jucator poate fi scos din joc fara ca nici el sa nu banuiasca vreo intruziune din exterior.
      Ca Novak este omul satanistilor o puteti vedea si singur daca veti cauta poze vechi ale lui Novak, si il veti vedea in diverse ipostaze cum isi ascunde un ochi privind prin gaura din cordajul rachetei, etc.
      Aceste imagini cu vedete care privesc cu un singur ochi sunt deja cunoscute ca fiind facute celor vanduti satanistilor.
      Ochiul care priveste, urmareste si controleaza, este simbolul satanistilor, alaturi de altele.
      Daca esti inteligent cauti si te informezi, ca sa vezi ce alte vedete sunt vandute satanei.
      Daca nu, o sa ma contrazici ca orice Platit, dar eu nu-ti mai raspund.

      • Du-te, ma, de aici limitatule! Ce simplu e sa dai vina pe satanisti pentru orice prostie! Spui ca s-a vindut satanei si ai rezolvat orice problema!

  5. AȘA NU NE PASĂ.

    A PRIMIT CE-A MERITAT. A FOST ALEGEREA EI, NU I L-A IMPUS NIMENI.

    NOI NU UITĂM CE-A FĂCUT EA. CÂND CU APOLOGIA DOZELOR, CÎND NU A VRUT SĂ JOACE PENTRU NAȚIONALĂ…

  6. Si-a distrus singura cariera din momentul in care l-a angajat pe martalogu! Acum doar achita nota de plata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger