AcasăSPORTA plecat petrecut, se intoarce in cosciug

A plecat petrecut, se intoarce in cosciug

Cu toate ca romanii sperau ca trupul neinsufletit al baschetbalistului sa fie expus la Arena de Baschet, din cadrul Complexului „Lia Manoliu”, americanii au decis repatrierea de urgenta a sicriului.

Astfel, ieri, dupa ce s-au terminat toate formalitatile la IML, o masina funerara a ridicat cosciugul si l-a dus direct la Aeroportul Otopeni. Acolo era pregatita o aeronava speciala pentru curse cargo, care-a decolat in directia Middletown, Connecticut. In avion s-a imbarcat si antrenorul Patt Evans, insotit de jucatorul LeVar Seals, cei doi urmand a participa la ceremonia de inmormantare a fostului coordonator de joc de la CSS Giurgiu.

Chauncey Hardy revine acasa dupa nici doua luni de la plecare. Lucia Gomez il cunostea de peste 15 ani, cei doi copilarind impreuna in Middletown. Intr-o declaratie acordata „Hartford Courant”, Gomez a povestit cum a fost despartirea de Hardy, in august: „Ne-am distrat foarte tare, toata lumea il imbratisa si-i ura de bine.

Eram atat de fericiti, cu totii stiam ca se duce la mai bine, de aia am si tinut sa petrecem alaturi de el in acel moment”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger