AcasăSPORTA patra ediţie a turneului Marius Ancuţa Classic stă să înceapă. Cine...

A patra ediţie a turneului Marius Ancuţa Classic stă să înceapă. Cine participă la competiție – FOTO

Au mai rămas doar câteva zile până când va începe un eveniment ce se adresează pasionaților de snooker.

A patra ediţie a turneului Marius Ancuţa Classic va avea loc în perioada 24-26 septembrie. Este organizat de clubul de snooker RST, la sala din str. Doamna Ghica nr. 167, sector 2, Bucureşti.

Competiția face parte din categoria turneelor de elită, alături de RST Masters. Câștigătorul va pleca acasă cu 25% din fondul total de premiere și cu 2000 de puncte în Clasamentul General, se precizează într-un comunicat de presă.

Cine participă la eveniment și cum te poți înscrie

La eveniment vor participa cei mai buni jucători din România, principalii favoriți fiind Rareș SINCA (liderul Clasamentului General), Babken MELKONYAN (locul secund în Clasamentul General) și Paul CROITORU (câștigătorul ediției precedente).

Competiția este deschisă tuturor iubitorilor de snooker care doresc să ia parte la turneu, nefiind obligatorie apartenența la un club de snooker. Înscrierea se face accesând www.snookerbucuresti.ro și completând formularul de înscriere. Pentru confirmarea înscrierii se achită o taxă de participare în valoare de 70 RON.

Numele lui Marius Ancuța, Mario, e primul ce le vine în minte celor care vorbesc despre snooker-ul din România. În calitate de comentator la Eurosport, singurul canal ce transmite snooker în România, dar și de jucător și antrenor, Mario a fost cel mai mare ambasador al acestui sport atât de necunoscut în România anilor 2000.

author avatar
Andrei Coman
472 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger