AcasăSPORTA murit tatăl "Unicului Căpitan": părintele lui Cătălin Hîldan a murit la...

A murit tatăl „Unicului Căpitan”: părintele lui Cătălin Hîldan a murit la 75 de ani!

marin hîldan-catalin hildan-dinamoA murit tatăl "Unicului Căpitan": părintele lui Cătălin Hîldan a murit la 75 de ani!

Marin Hîldan, tatăl fostului căpitan al lui Dinamo, Cătălin, a decedat astăzi, 5 martie 2022. Nea Marin, aşa cum îi spuneau toţi cei care îl cunoşteau, a murit la 21 de ani distanţă de fiul său, din cauza unor probleme cardiace.

El a suferit anul trecut o operație la Spitalul Fundeni din Capitală. Fanii dinamoviști au făcut anunțul decesului.

Nepotul lui joacă la Dinamo

„Vei rămâne mereu în inima mea! Bunicul meu bun și drag”, a scris Cătălin Hîldan junior, fiul lui Cristi Hîldan, fratele fostului căpitan al lui Dinamo.

Şi fanii „câinilor” l-au plâns pe tatăl „Unicului Căpitan”: „Inima mare a lui nea Marin s-a oprit. Inima aceea mereu deschisă, la fel ca și ușa casei lor, devenită loc de pelerinaj pentru toți cei care treceau să aprindă o candelă la mormântul Căpitanului”, au scris suporterii pe Facebook.

Dumnezeu să te odihnească, tăticule!

În privirea lui Nea Marin vedeam parcă toată durerea adunată a lumii. A tuturor părinților care își văd fiii căzuți pe câmpul de luptă. A fiecărui tată care-și îngroapă fiul, împotriva cursului firesc al vieții.

Cât putea să mai ducă o inimă de tată încercată atât de greu! Sărutăm mâinile acelea care s-au îngrijit ca nepotul Cătălin Jr să ducă mai departe cu mândrie Numele Hîldan.

Sărutăm mâinile care au știut să crească și să educe oameni precum Cătălin și Cristi Hîldan! Din caracterul lor am înțeles ce fel de oameni sunt acești părinți albiți de încercările vieții. Inima mare a lui nea Marin s-a oprit.

Inima aceea mereu deschisă, la fel ca și ușa casei lor, devenită loc de pelerinaj pentru toți cei care treceau să aprindă o candelă la mormântul Căpitanului. Suntem alături de familia îndurerată!

Vom fi prezenți la capelă și apoi la Cimitirul din Brănești, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe cel care ne-a fost tuturor ca un tată.Vom reveni cu detalii legate de ziua și ora înmormântării”, a notat Peluza Cătălin Hîldan.

author avatar
Andrei Ștefan
376 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger