AcasăSPORTA intrat si Dinamo in Liga Campionilor!

A intrat si Dinamo in Liga Campionilor!

Seara de cosmar pentru Steaua, cu impact mai puternic decat acel 10 mai ’97. Si tot dinamovistii tin capul de afis si de aceasta data. 16 august 2016 trebuia sa ramana in memoria tuturor drept un reper al istoriei steliste. Cand colo, vorbim despre seara cand PCH a dat KO dusmanului de-o viata!

Asistenta uluita pe Arena Nationala in startul partidei cu Manchester City: intreaga Tribuna a II-a afisa o coregrafie de neimaginat pentru un meci al Stelei in Liga Campionilor – vreo 20.000 de oameni purtau cu mandrie mesajul „Doar Dinamo Bucuresti”.

The Guardian titreaza: „Steaua a fost sabotata de suporterii lui Dinamo”

Cum a fost posibil asa ceva, nici nu vrem sa ne gandim, dar prin targ umbla vorba ca Gigi Becali a si sponsorizat intreaga coregrafie. Se pare ca latifundiarul ar fi fost abordat de cativa indivizi (fani dinamovisti „sub acoperire”) care i-au propus sa realizeze un spectacol pentru meciul cu Manchester City – o coregrafie aniversara pentru momentul 7 mai 1986. „O facem pe gratis si ne dati ceva doar daca ne place”. Incantat de idee, Gigi a dat unda verde, dar si cateva mii de euro, din cate se aude. Iar la meci, indrumati de dinamovistii infiltrati prin T2, stelistii au imbracat fara sa cracneasca vestele colorate in alb si rosu.

Fox Sports: „Fanii Stelei au fost «trollati»”

Au venit niste… din Elvetia sau din Olanda, ca vor sa faca ei gratuit. Faceti, ba! Eu am zis ca nu dau niciun ban si ei au zis ca fac pe gratis. Bine, ma, faceti pe gratis”
Gigi Becali

101 Great Goals: „«Doar Dinamo Bucuresti», coregrafie inaintea unui meci jucat de Steaua in din UCL”
Coregrafia aratat lui Gigi Becali


author avatar
Laurentiu Teodorescu
63 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger