AcasăSPORTA înșelat-o Messi pe Antonela Roccuzzo? Dezvăluiri teribile făcute de un apropiat

A înșelat-o Messi pe Antonela Roccuzzo? Dezvăluiri teribile făcute de un apropiat

Presa braziliană este chitită pe Lionel Messi și, după incendiarul meci cu Argentina, din preliminariile CM 2026, vine cu dezvăluiri și articole „bombă” despre …viața privată a „dușmanului”.

Concret, brazilienii scriu că starul Argentinei o înșală pe Antonela Roccuzzo cu jurnalista de aceeași origine, Sofia Martinez. Sofia este nimeni alta decât femeia care i-a dedicat un discurs pasional, o adevărată odă vedetei „pumelor” la Cupa Mondială din Qatar. Acolo, după ce Argentina a trecut de croați în semifinale, Sofia Martinez i-a transmis următoarele căpitanului Leo Messi: „Ți-ai pus amprenta pe viața fiecăruia dintre noi și asta, pentru mine, înseamnă mai mult decât câștigarea unei Cupe Mondiale”.

Messi și Antonela Roccuzzo se cunosc de la 5 ani și au o relație de peste 15 ani, chiar dacă sunt căsătoriți doar din 2017. Thiago, Mateo si Ciro sunt cei trei băieți pe care îi au împreună. Imaginea vieții lor de cuplu nu a fost niciodată pătată, până acum. Lucrurile ar putea lua o întorsătură oribilă pentru cei doi, dacă afirmațiile făcute de publicația braziliană Direto Do Miolo, cum că atacantul lui Inter Miami își înșală soția cu jurnalista Sofia Martinez, se dovedesc a fi reale. Brazilienii au dat de înțeles în postarea de pe X (fostul Twitter) că soții ar fi chiar în pragul divorțului din cauza aceasta.

O apropiată a cuplului argentinian răstoarnă afirmațiile presei, negând aceste zvonuri. Este vorba despre nimeni alta decât soția lui Cesc Fabregas, fostul coleg al lui Messi de la FC Barcelona. Ea a comentat pe Instagram: „Ce publicație e asta care n-are niciun sens… și nu are nici dreptate?!”

author avatar
Mihail Ioan
623 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger