AcasăSPORTA inceput deja MECIUL! Canadianul Jean Pascal nu l-a "inghitit" niciodata pe...

A inceput deja MECIUL! Canadianul Jean Pascal nu l-a „inghitit” niciodata pe Lucian Bute, dar acum a intrecut masura!

Desi inca nu se stie cand si unde se vor infrunta cei doi pugilist, Jean Pascal deja a inceput sa trimita sageti otravite catre Lucian Bute, ravnind la titulatura romanului de „cel mai iubit boxer din Canada”.

Bute a devenit o adevarata forta a naturii

O gala in care sa lupte Lucian Bute si Jean Pascal este visata/ ceruta de canadieni inca din 2007. Totusi, din varii motive, in principal de natura financiara, planurile nu au putut fi duse la bun sfarsit, fiecare pugilist urmandu-si drumul prestabilit in cariera.

Pascal arata cu degetul spre boxerul roman

Iata ca, dupa sase ani, Jean Bedard (presedintele Interbox, clubul de care apartine Bute) si Yvon Michel (managerul lui Pascal) sunt aproape sa bata palma pentru un „superfight” intre emblemele boxului din Canada. Presa de la Montreal lanseaza, chiar, o idee incredibila: Bute si Pascal sa se bata de trei ori, iar cel mai bun sa fie desemnat boxerul secolului in Tara Frunzei de Artar.

N-au fost inca puse la punct toate detaliile acestui meci, si deja Jean Pascal incepe sa dea semne de teama. Miercuri seara, canadianul chiar a scris pe contul sau de Twitter ca, in cazul in care va avea un meci cu Bute, va cere control antidoping pentru roman. „Controalele antidoping inopinate sunt bune pentru a pastra curat acest sport nobil. Bute, esti dispus sa faci un asemenea test?”, a fost provocarea trimisa de Jean Pascal viitorului sau oponent. Culmea, ca mesajul sa fie cat mai clar, canadianul a ales sa-l scrie in doua limbi, in franceza si in engleza! Cum era de asteptat, Lucian Bute nu s-a lasat impresionat si a raspuns ca este pregatit sa-l puna cu botul pe labe pe guralivul Pascal: „Il bat oricand si la orice categorie vrea el!”.

Dawson nu renunta la meciul din 25 mai

Managerul americanului Chad Dawson, Gary Shaw, a refuzat o oferta de 600.000 de dolari din partea lui Yvon Michel pentru ca clientul sau sa renunte la meciul cu Jean Pascal, programat pe 25 mai. In aceste conditii si tinand cont si de replica HBO („Nu renuntam la gala pentru nimic in lume!”), exista tot mai putine sanse ca Bute sa-l infrunte pe Pascal peste trei luni. Devine tot mai probabila organizarea acestei gale undeva spre toamna; pana atunci, Bute ar putea sustine o lupta in Romania.

author avatar
Cristi Ionita
882 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger