AcasăSPORTA executat-o in 59 de minute

A executat-o in 59 de minute

Halep si-a incordat muschii pentru a trece de primul tur la Roland Garros

Simona Halep, prima reprezentanta a Romaniei intrata in focuri pe tabloul principal la Roland Garros 2011, a debutat cu o victorie clara la Open-ul parizian.

Halep si-a incordat muschii pentru a trece de primul tur la Roland Garros

Prima zi a turneului de Mare Slem de la Roland Garros a adus si prima victorie romaneasca. Simona Halep a dispus cu 6-2, 6-1 de rusoaica Alla Kudriavteva. Simona a avut nevoie de ceva mai putin de o ora pentru a-si asigura victoria, dupa un meci in care adversara sa a comis de patru ori mai multe greseli nefortate. Pentru Simona urmeaza un examen mult mai dificil, meciul cu australianca Samantha Stosur, favorita 8 a competitiei. Australianca a trecut si ea fara probleme, scor 6-2, 6-3, de Iveta Benesova (Cehia). Simona si Samantha s-au intalnit si anul trecut la Roland Garros, in primul tur, romanca cedand cu 5-7, 1-6. Astazi sunt programate alte meciuri cu romani la Roland Garros: Hanescu – Paire, Gallovits – Kerber, Begu – Rezai, Dulgheru – Pous Tio, Cirstea – Schnyder si Niculescu – Wickmayer.

author avatar
Cristi Ionita
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger