AcasăSPORTA declansat "jihadul" in "Stefan cel Mare": Anghelache Ariel vrea un Dinamo...

A declansat „jihadul” in „Stefan cel Mare”: Anghelache Ariel vrea un Dinamo curatel

Anghelache vrea o eficientizare a finantelor clubului Dinamo

Retragerea lui Nicolae Badea din conducerea FC Dinamo i-a lasat pe angajatii clubului fara nicio aparare in fata „jihadului” declansat de actionarul majoritar Ionut Negoita.

Anghelache vrea o eficientizare a finantelor clubului Dinamo

De teama sa nu fie sabotat din interior, Ionut Negoita l-a mandatat pe unchiul sau, Constantin Anghelache – noul presedinte al clubului -, sa demareze operatiunea „curatenia de primavara”. Astfel, din ordinul acestuia, Eugen Colita, Marius Bahia si Alexandru Nicolae sunt, deja, in preaviz, iar pe lista neagra au fost trecute si numele soferilor si ale portarilor de la gruparea „alb-rosie”; cu totii, mari devoratori ai bugetului dinamovist, dupa cum sustine insusi Anghelache: „Am inventariat lucruri pe care nu credeam ca le voi intalni la vreun club de fotbal, dar nu are rost sa le discut. Echipa Dinamo trebuie reconstruita intr-un timp foarte scurt, pentru ca nu are aproape nimic ordonat si bine pus la punct. Mi se pare enorm ca pentru 40 de jucatori la echipa intai si a doua sa ai 123 de salariati la nivelul clubului, administrativ si altele, asa ca se va rationaliza si aici. Nu este vorba de austeritate, este vorba de o rationalizare a cheltuielilor”.

Jucatori cazati la RIN Hotel

O alta masura luata de noua conducere a FC Dinamo ii vizeaza pe jucatori. Aproximativ 20 de fotbalisti vor fi mutati din apartamentele inchiriate pe numele lor de club in camere single la Hotel RIN. „Astfel, dispare chiria, care costa niste sute de mii de euro, pentru ca s-au mutat la hotelul domnului Negoita. Apoi, si sediul clubului este tot acolo. Inainte, a fost la Hotel Caro, unde se platea cam 100.000 de euro chirie”, a mai declarat Constantin Anghelache.

Atac la „fripturistii” de la copii si juniori

Prin metode specifice, mintile luminate de la „RIN” vor sa afle care sunt antrenorii sectorului juvenil care percep bani de la parinti! Anghelache este decis sa faca ordine in centrul de copii si juniori, „vrem sa reasezam structura clubului pe bazele care sa-i asigure selectia adevarata de viitoare talente, nu cu poseta, nu cu plicul. Este o prima etapa, in care Dinamo trebuie curatata, la asta lucrez. De exmplu, Dinamo are 11 grupe de copii si juniori, inmultit cu 22 de jucatori inseamna vreo 240 de jucatori. Unde sunt jucatorii care s-au creat acolo, ca echipa de tineret, Dinamo 2, este pe ultimele locuri, iar la echipa intai a aparut Musat, de care ne speriem ca intra pe teren, si il mai punem pe Nica? Trebuie sa facem o evaluare, o selectie, sa dispara principiul «luam dupa rubedenii, dupa prietenii»”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger