AcasăSPORTA dat tenisul pe swingball

A dat tenisul pe swingball

Simona Halep se antreneaza jucand swingball

Dupa un sezon complet ratat pe zgura, Simona Halep se pregateste de debutul pe iarba, care are ca punct terminus turneul de la Wimbledon.

Simona Halep se antreneaza jucand swingball

Pana atunci, cea mai valoroasa jucatoare de tenis din tara noastra isi face incalzirea cu intrecerea de la Birmingham, la care participa si Victoria Azarenka, Eugenie Bouchard sau Garbine Muguruza.
Cap de serie numarul 1, romanca va intra in concurs direct in turul 2, astfel ca ieri a avut zi libera de relaxare. Simona s-a distrat jucand swingball, un sport tot mai la moda in Anglia. Partenera ei a fost britanica Heather Watson (locul 45 WTA), alaturi de care va face pereche si in proba de dublu. Turneul de la Birmingham este primul pe iarba pe care il joaca Halep in 2015 si tocmai de aceea s-a inscris si la „dublu”, ca sa se acomodeze mai repede cu aceasta suprafata.

Monica Niculescu a pierdut romaneste la Nottingham

In finala turneului de la Nottigham, Monica Niculescu (foto) a fost invinsa de o jucatoare in varsta de 17 ani, Ana Konjuh. Dupa ce a cedat fara lupta primul set (6-1 pentru romanca), croata a revenit si s-a impus cu 6-4, 6-2. Clasata pe locul 61 in lume, Niculescu a ratat sansa de a-si trece in palmares al treilea sau titlu WTA, dupa cele de la Florianopolis (2013) si Guangzhou (2014). In semifinale, Monica reusise o victorie fantastica la poloneza Agnieszka Radwanska, cu 6-0 in decisiv!

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger