AcasăSPORTA dat mânușile pe patine. Petr Cech, campion și la hochei

A dat mânușile pe patine. Petr Cech, campion și la hochei

Fost portar al celor de la Chelsea și Arsenal, Petr Cech s-a apucat de hochei, după ce, în 2019, s-a retras din fotbalul profesionist. Nu a putut sta departe de sport, recunoaște chiar el. Cech a câștigat Champions League cu Chelsea, dar palmaresul personal este mai bogat de atât. Printre realizările fotbalistice numărăm și 4 titluri Premier League și 5 FA Cup.

La 41 de ani legendarul fotbalist și-a facut debutul în hochei și continuă să evolueze. Cech și-a început cariera de hochei pe gheață la Guildford Phoenix, petrecând trei ani cu aceștia înainte de a trece la Chelmsford Chieftains, în noiembrie 2022. La începutul acestui an, s-a transferat la Oxford City Stars.

Portarul a debutat în prima divizie a Regatului Unit duminică (26 noiembrie), cu mai puțin de 5 minute jucate contra celor de la Glasgow Can, unde au fost prezenti peste 6.000 de suporteri, scrie Daily Mail.

Fanii consacrați ai lui Petr Cech, cei care îl cunosc de pe vremea când juca fotbal, sunt uimiți de parcursul cehului. „Să fii profesionist într-un sport este greu, dar în două…!”, afirmă unii dintre aceștia. Alții salută decizia cehului, spunând „suntem bucurosi să vedem și fazele următoare ale carierei sale de sportiv”.

author avatar
Mihail Ioan
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger