AcasăSPORTA dat boala in Reghe

A dat boala in Reghe

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan incearca sa dea, la Riad, marele tun financiar

Au trecut doua zile de cand au anuntat ca nu mai este antrenorul echipei, iar seicii care conduc clubul Al Hilal tot nu reusesc sa-l convinga pe Laurentiu Reghecampf sa semneze rezilierea contractului.

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan incearca sa dea, la Riad, marele tun financiar

Reprezentat la negocieri chiar de sotia sa, impresarul Anamaria Prodan, Reghecampf le rade-n fata sauditilor prin comportamentul afisat. Bunaoara, ca sa nu poata fi acuzat de neindeplinirea atributiilor de serviciu, tehnicianul roman si-a tras o scutire medicala, ca elevii care vor sa chiulesca de la scoala. Doar ca el a facut-o de la antrenamente. „Laurentiu este racit, are si hartie de la medic, el sta acasa. E sub control. Eu le-am spus foarte clar arabilor ca este racit”, afirma Anamaria Prodan. Referitor la rezilierea contractului, nimic nou din punctul de vedere al partii romane: „Din partea lui Laur, totul este incheiat. Laurentiu inca se considera antrenorul echipei Al Hilal fiinca noi nu reziliem nimic pana cand nu avem banii in cont. De ce sa reziliem, ca sa ne judecam apoi pe la FIFA?”. Din cate se pare, suma solicitata de familia Reghecampf-Prodan ar fi undeva la 3 milioane de euro, reprezentand contravaloarea salariului pana la finalul contractului (iunie 2016).
Culmea, „Prodanca” sustine ca nu sauditii au fost cei care au rupt intelegerea, ba, din contra, acestia au insistat ca Reghecampf sa ramana antrenor. Cel care a insistat sa plece ar fi fost chiar sotul ei: „Seicii au vrut ca el sa continue, dar Laur a pus niste conditii, sa fie dati afara niste jucatori. Sefii clubului n-au putut face asta de frica fanilor, moment in care Laur le-a spus foarte clar – «daca nu faceti cum spun eu, plec si aduceti alt antrenor»”. Daca adevarul ar fi acesta, atunci de ce mai solicitati despagubiri de la Al Hilal, doamna avocat Anamaria Prodan?

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger