AcasăRecomandariA aparut primul om care vrea la puscarie in locul lui Gigi...

A aparut primul om care vrea la puscarie in locul lui Gigi Becali!

Finantatorul clubului Steaua a fost adus, miercuri, la Curtea de Apel Bucuresti, acolo unde magistratii s-au pronuntat asupra cererii de intrerupere pentru trei luni a executarii pedepsei de inchisoare.

Gigi Becali vrea sa revina in loja pentru a urmari meciurile Stelei

Intreaga atentie a fost, insa, captata de Niculae Stefan, de 63 de ani, din judetul Ilfov. Acesta a depus o cerere la Penitenciarul Jilava prin care solicita nici mai mult, nici mai putin decat sa execute el pedeapsa privativa de libertate in locul patronului stelist! „Eu doresc asa: toata perioada, iar in perioada sau in zilele in care el va fi eliberat pentru problemele lui personale, sa-i tin locul ca zalog in puscarie.

Niculae Stefan a depus la Penitenciarul Jilava cererea prin care solicita sa intre la inchisoare

Om ca domnul Gigi Becali sunt putini in Romania. Eu, de fapt, nu-l cunosc pe dansul. Si, pentru tot binele pe care l-a facut romanilor care au ramas fara nimic, ar trebui sa i se spuna nu Gigi Becali, ci Maria Ta”, a declarat Niculae Stefan, care, prin demersul sau, sustine ca vrea sa dea o palma justitiei.

Cererea lui Niculae Stefan

Pe de alta parte, la Curtea de Apel, avocatii au aratat ca Gigi Becali trebuie eliberat, printre altele, pentru a putea rezolva problemele stringente ale echipei de fotbal Steaua Bucuresti. Acestia au depus mai multe documente care, in opinia lor, atesta necesitate lasarii in libertate pentru trei luni a latifundiarului. Printre aceste documente se numara o adresa a Stelei care arata ca Becali este presedinte onorific al clubului, precum si solicitarile mai multor jucatori de a discuta renegocierea contractelor strict cu finantatorul echipei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.013 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger