AcasăSPORTBianca Andreescu: nu mai sunt impresionanta de faima nimanui

Bianca Andreescu: nu mai sunt impresionanta de faima nimanui

Se confrunta la Miami cu Irina Begu

Dupa triumful de la Indian Wells, jucatoarea canadiana de origine romana se arata preocupata mai mult de tehnica sa  si nu de adversare si spune este din ce in ce mai increzatoare in meciurile contra jucatoarelor de top.

Se confrunta la Miami cu Irina Begu

”Nu am mai fost intr-o asemenea situatie inainte. Nu am mai fost intr-o finala a unui turneu de prim rang si sa joc cu o adversara de nivel foarte inalt. Asa ca toate acele emotii si tensiuni care mi-au trecut prin corp m-au obosit mai mult decat as fi fost in mod obisnuit. Acum castig din ce in ce mai multa experienta si sunt din ce in ce mai increzatoare impotriva jucatoarelor de top. Nu mai sunt impresionata de faima nimanui. Vreau ca la fiecare meci sa nu incerc sa ma concentrez pe adversara, ci pe jocul meu”, a declarat Bianca chiar inaintea turneului Miami Open, unde o va intalni pe Irina Begu.  La 18 ani, Andreescu, care a urcat pe locul 24 WTA, a castigat finala in fata germancei Angelique Kerber la Indian Wells, unde a devenit cea mai tanara castigatoare de la Serena Williams in 1996 si prima jucatoare care a dus trofeul acasa din postura de invitata. Jucatoarea  a inceput anul 2019 in forta si la Auckland , unde le-a invins pe fostele lidere mondiale Caroline Wozniacki si Venus Williams, dar apoi la Australian Open a iesti  din cursa inca din turul doi.

author avatar
Andrei Coman
228 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nici eu nu cred ca va mai fi impresiona(n)ta de nicio alta jucatoare,chiar daca va pierde unele partide.Mai ales daca a scapat de mentalitatea romaneasca sau va cadea pe lauri in jos.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger