AcasăSPORT7 romani eliminati intr-o singura zi la US Open

7 romani eliminati intr-o singura zi la US Open

Sorana nu a reusit sa-si depaseasca rezultatul de anul trecut, de la US Open

Ziua a treia a US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, a fost una de cosmar pentru tenismanii romani, toti cei 7 jucatori implicati in meciurile de miercuri seara inregistrand infrangeri.

Sorana nu a reusit sa-si depaseasca rezultatul de anul trecut, de la US Open

Sorana Cirstea, Simona Halep si Edina Gallovits, trei dintre cele patru jucatoare romance calificate in turul al doilea, au parasit competitia miercuri seara. Simona a fost surclasata, cu 1-6, 1-6, de rusoaica Nadia Petrova, favorita numarul 19, iar Edina a fost invinsa clar, scor 3-6, 0-6, de australianca Samantha Stosur, cap de serie numarul 7 si detinatoarea trofeului.

Sorana a reusit sa castige, la tie-break, primul set al disputei cu gruzina Anna Tatisvili, 7-6, dar apoi a fost de nerecunoscut, cedandu-le pe urmatoarele doua, 1-6, 2-6. Fetele nu au avut mai mult succes nici in competitia de dublu. Irina Begu si frantuzoaica Alize Cornet au fost invinse, cu 6-0, 4-6, 3-6, de perechea germano-austriaca Angelique Kerber – Tamira Paszek. Monica Niculescu si Akgul Amanmuradova (Uzbekistan) au cedat, cu 2-6, 2-6, in fata americancelor Madison Keys si Jessica Pegula.

De asemenea, Alexandra Cadantu si frantuzoaica Mathilde Johansson au fost invinse, cu 2-6, 3-6, de americancele Irina Falconi si Maria Sanchez. Nici tandemul alcatuit din Horia Tecau si americanca Bethanie Mattek Sands nu a mai dat randamentul scontat. Campionii en-titre ai probei de dublu mixt de la Australian Open au fost eliminati inca din runda inaugurala la US Open. Cei doi au fost invinsi, cu 2-6, 7-5, 8-10 de americanii Sloane Stephens si Rajeev Ram.

Aseara urmau sa evolueze Irina Begu la simplu feminin, Horia Tecau la dublu masculin (alaturi de suedezul Robert Lindstedt), dar si Simona Halep (alaturi de ucraineanca Olga Savchiuk) si Sorana Cirstea (alaturi de italianca Alberta Brianti) la dublu feminin.

author avatar
Cristi Ionita
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger