AcasăSPORTTwente Enschede a castigat Supercupa Olandei - VIDEO

Twente Enschede a castigat Supercupa Olandei – VIDEO

Twente Enschede, adversara lui FC Vaslui din turul III preliminar al UEFA Champions League, a castigat Supercupa Olandei, dupa ce s-a impus, cu 2-1, in disputa cu Ajax Amsterdam.

Succesul lui Twente este cu atat mai important cu cat el a fost obtinut in deplasare, pe Amsterdam Arena, si in inferioritate numerica.

Austriacul Janko, jucatorul cu care Canu are si acum cosmaruri, a deschis scorul din penalty, in minutul 21.

Ajax a parut in stare sa intoarca soarta meciului in debutul reprizei secunde. Berghuis, de la Twente, a fost eliminat in minutul 48, pentru doua cartonase galbene, iar Alderweireld a egalat in minutul 54.

Costaricanul Ruiz, unul dintre absentii de marca de la meciul tur cu Vaslui, a marcat golul victoriei pentru Twente in minutul 68.

Co Adriaanse a inceput cu Mihailov – Cornelisse, Douglas, Wisgerhof, Tiendalli – Brama, Janssen, John (Ruiz 46), Berghuis – De Jong, Janko (Leugers 52). Pe banca au ramas Boschker, Bengtsson, Rendla, Buysse si Vogelsang.

Fata de meciul cu Vaslui, in formula de start au aparut Tiendalli, Janssen si John, iar in lot si-au facut aparitia Tiendalli, Janssen, Ruiz si Bengtsson.

Twente a pastrat trofeul, dupa ce anul trecut castigase Supercupa Olandei pentru prima data in istoria clubului.

[youtube]uGqih9dToK8[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger