AcasăSPORT5 pe loc, ca la ASE

5 pe loc, ca la ASE

Ionut Chirila

Plecarea lui Laurentiu Reghecampf la Al Hilal lasa vacant unul dintre cele mai vanate posturi de antrenor din fotbalul romanesc.

Ewald Lienen
Mihai Teja
Cristi Dulca
Constantin Galca
Ionut Chirila

Ultimul nume inscris pe lista este cel al olandezului Ewald Lienen, care in returul campionatului a pregatit formatia Otelul Galati, pe care a salvat-o de la retrogradare. Din cate se pare, Lienen ar urma sa vina in Ghencea impreuna cu Narcis Raducan, dorit manager general de Valeriu Argaseala in locul luiMihai Stoica. „Daca nu ar fi adevarat, nu as mai vorbi despre asta. Mi-am terminat contractul cu Otelul, a fost pacat ca nu am putut continua la Galati. As fi vrut, dar toata lumea stie ce s-a intamplat acolo. Acum sunt deschis pentru orice, am spus si dupa ultimul meci, cel cu Steaua, ca sunt disponibil si ca mi-ar placea sa lucrez in Romania. Sunt disponibil, sunt liber pentru orice club care vrea sa ma contacteze. Nu este o confirmare, dar niciodata nu vorbesc despre astfel de lucruri, este unul dintre principiile mele, incerc sa fiu corect si serios. Mi-ar placea sa lucrez din nou cu el si bineinteles ca am discutat in ultimele saptamani sau luni despre viitor”, a comentat Ewald Lienen posibilitatea de a veni la Steaua.

Mihai Teja ramane antrenorul dorit cel mai mult de Gigi Becali, insa machidonul se afla in continuare sub contract cu Universitatea Cluj. Iar patronul Florian Walter a anuntat, deja, ca nu-l lasa sa plece la Steaua!

Ionut Chirila a fost propus antrenor principal chiar Laurentiu Reghecampf, bunul sau prieten. In opinia lui „Reghe”, Chirila se apropie cel mai mult de stilul sau.
Cristi Dulca este alegerea lui Mihai Stoica. Managerul campioanei pariaza pe tehnicianul care a condus Mediasul din prima pana in ultima etapa a sezonului precedent.
Costel Galca conduce in prezent echipa nationala Under 17, dar poate rupe contractul cu Federatie pentru a veni la Steaua. Il recomanda trecutul sau in Ghencea, ca jucator, si experienta internationala, ani de zile petrecuti la cluburi din prima si a doua divizie spaniola!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger