AcasăSPORT5 milioane de euro de la Fenerbahce!

5 milioane de euro de la Fenerbahce!

Dupa 11 ani, Lucescu se gandeste la o despartire de Sahtior

Intoarcerea lui Mircea Lucescu in Turcia este tot mai probabila, mai ales dupa ultima oferta facuta antrenorului de la Sahtior Donetk.

Dupa 11 ani, Lucescu se gandeste la o despartire de Sahtior

Fosta campioana Fenerbahce Istanbul vrea sa revina la putere in Turcia, iar pentru asta este dispusa sa cheltuiasca zeci de milioane de euro pe transferuri. Alesul presedintelui Aziz Yildirim pentru banca tehnica este Mircea Lucescu, un tehnician foarte apreciat pe malul Bosforului. Fost „principal” la rivalele Galatasaray si Besiktas (cu ambele a luat titlul!), „Il Luce” ar urma sa dea curs ofertei pe care i-a facut-o Yildirim. Presa turca scrie ca romanul a fost intrebat direct: „cat iti da Ahmetov (n.n. – Rinat Ahmetov, miliardarul patron al clubului Sahtior Donetk)? Vino la Fener si vei primi dublu!”. In momentul de fata, Lucescu are un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon, la care se adauga prime de obiectiv ce pot egala contractul. Totusi, este greu de crezut ca Ahmetov va mai da vreun bonus si in 2015 dupa eliminarea rusinosa din Liga Campionilor (0-7 cu Bayern Munchen) si foarte probabila ratare a titlului in Ucraina (Sahtior este la 7 puncte in urma liderului Dinamo Kiev).
La 69 de ani, Mircea Lucescu ar agrea o revenire in Turcia, mai ales ca situatia din Ucraina devine tot mai tensionata pe masura ce razboiul pare a nu se termina prea curand.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger