AcasăSPORT5-1 cu niste nimeni

5-1 cu niste nimeni

Nici macar Iordanescu nu a parut multumit de testul cu Torpedo Kutaisi

Si-a dorit un turneu de pregatire care sa-i ofere mai multe raspunsuri referitoare la nivelul si valoarea fotbalistilor din Liga 1, insa este greu de crezut ca Anghel Iordanescu poate trage vreo concluzie dupa meciul Romania B – Torpedo Kutaisi 5-1.

Nici macar Iordanescu nu a parut multumit de testul cu Torpedo Kutaisi

In minutul 7, era deja 2-0 pentru „tricolorii” din campionatul intern, un scor edificator pentru diferenta de valoare dintre Enache, Ivan si Alibec si adversarii lor de pe locul 10 din prima divizie georgiana. Culmea, nici selectionerul nu s-a aratat prea incantat de testul acesta. „Mi-am dorit cu totul altceva. Am vrut sa intalnim echipe nationale, pentru ca jucatorii sa-si poata adauga in palmares selectii, evolutii la echipa nationala. Oricum, mi-au placut cei care au intrat pe teren, au avut atitudine, au fost pozitivi, si-au creat ocazii. Ii remarc pe toti. Regret doar ca n-au fost prezenti si jucatorii de la Steaua. Ei puteau aduce un plus pentru nationala”, s-a plans Iordanescu. Refuzata de nationala Turkmenistanului, echipa divizionara a Romaniei mai are programate doua jocuri in Antalya: maine, de la ora 18.00, cu Zimbru Chisinau, si sambata (ora 17.00) cu locul 3 din Bulgaria, Beroe Stara Zagora.

Aroganta lui Reghecampf

Laurentiu Reghecampf nu le-a permis celor sase jucatori ceruti de Iordanescu sa se prezinte la lot, dar sambata seara i-a adus pe toti fotbalistii Stelei la stadion pentru a urmari meciul Romaniei cu modesta formatie georgiana.
„Nu am fost surprins de faptul ca stelistii au venit sa vada meciul nationalei. Daca timpul imi va permite, voi merge si eu sa vad partidele Stelei. Personal, astept ca membrii Comitetului Executiv si cei ai comisiilor abilitate sa faca o analiza a ceea ce s-a intamplat cu jucatorii convocati de la Steaua. Eu nu sunt suparat pe nimeni, n-am nimic cu Reghecampf, il salut, il respect. Suntem colegi…”, a reactionat selectionerul la finalul „amicalului” de sambata.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger