AcasăSPORT4.000 de romani sunt asteptati la meciul Froch - Bute

4.000 de romani sunt asteptati la meciul Froch – Bute

Bute isi pune pentru a 10-a oara centura in joc

Lucian Bute, campionul mondial la supermijlocie, in versiunea IBF, mizeaza pe sprijinul romanilor din Marea Britanie la meciul pe care il va disputa impotriva britanicului Carl Froch, pe 26 mai, la Nottingham.

Bute isi pune pentru a 10-a oara centura in joc

Desi s-au vehiculat mai multe variante, printre care si disputarea meciului pe un stadion din Manchester, reprezentantii celor doi pugilisti au stabilit ca duelul Carl Froch – Lucian Bute sa aiba loc pe 26 mai, in “Capital FM Arena” din Nottingham, orasul natal al finalistului SuperSix.

Froch a refuzat stadioanele din Manchester pentru a boxa “acasa”

Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box, a precizat ca meciul va fi urmarit din sala de peste 10.000 de spectatori care vor crea o atmosfera infernala. Oarecum surprinzator, o buna parte dintre spectatori ar putea fi romani, circa 4.000. Asta in conditiile in care ultimele statistici arata ca peste 50.000 de romani traiesc in Regatul Unit, dintre care peste 4.000 doar in regiunea Nottinghamshire. Spectatorii care nu vor reusi sa-si cumpere bilete la meci vor putea urmari disputa pe un ecran gigant la un „fan-zone” care va fi instalat langa arena. Organizatorii au recurs la aceasta manevra pentru a satisface cererea uriasa de bilete.

Lucian ajunge duminica la Notthingham

Lucian Bute este asteptat sa ajunga, la sfarsitul acestei saptamani, in Marea Britanie. Campionul roman va participa luni, 19 martie, la prima conferinta de promovare a meciului sau cu britanicul Froch. Luni sunt asteptate si primele informatii in legatura cu pretul biletelor si modul in care acestea vor fi comercializate. Disputa de la Nottingham urmeaza a fi promovata, printr-o serie de intalniri cu presa si in Canada, tara de adoptie a lui Bute.

author avatar
Cristi Ionita
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger