AcasăSPORTRapid a castigat turneul de la Tallinn, dupa ce a batut campioana...

Rapid a castigat turneul de la Tallinn, dupa ce a batut campioana Belgiei – VIDEO

Rapid Bucuresti s-a impus, cu 2-1, in disputa cu Racing Club Genk, campioana Belgiei, si a castigat patrulaterul de la Tallinn la care au mai participat Flora si Wisla Cracovia.

 

Rapid-ul lui Razvan Lucescu s-a specializat in victorii obtinute impotriva unor campioane. Dupa 2-0 cu Wisla Cracovia, campioana Poloniei, giulestenii s-au impus, cu 2-1, impotriva lui Racing Club Genk, campioana Belgiei.

Ca si in meciurile precedente, Rapid a facut o prima repriza excelenta impotriva lui Genk, campioana Belgiei nereusind sa faca fata ritmului infernal impus de giulesteni.

Sburlea a fost aproape de a deschide scorul, in minutul 7, dar a reluat slab cu capul, peste transversala portii adverse, dintr-o pozitie ideala. Deac a deschis scorul un minut mai tarziu, sutul sau din unghi, de la 16 metri, prinzandu-l pe picior gresit pe portarul advers, care a scapat balonul printre brate.

Marcos Antonio a fost aproape sa faca 2-0 in minutul 23. Deac a trimis in spate dintr-o lovitura libera din lateral dreapta, colegii sai au facut paravan pentru sutul lui Marcos Antonio, dar fundasul brazilian a trimis alaturi de la 14 metri.

Portarul belgienilor a scos in extremis un sut al lui Pancu din lovitura libera, in minutul 39, dar nu a mai avut ce face la reluarea cu capul a lui Oros, care a facut 2-0 in minutul 40.

Giulestenii au avut un inceput de repriza a doua mult mai slab si Vossen a redus din diferenta inca din minutul 46, cand l-a executat fara probleme pe Straton.

Trupa lui Razvan Lucescu a demonstrat, din nou, ca nu poate juca 90 de minute in acelasi ritm si s-a aparat mai mult in partea a doua. Chiar si asa, giulestenii au ratat trei ocazii uriase, doua prin Cassio si una prin Roman.

Pe final, belgienii puteau egala, dar au lovit transversala dupa o combinatie de efect intre Vossen si Ogunjimi.

Disputa a fost una departe de a fi amicala, jucatorii ambelor formatii avand numeroase intrari peste limita regulamentului. Apostol s-a ales cu nasul spart, dupa un duel cu Vossen in prima repriza, iar Cretu a fost eliminat in ultimul minut al partidei, dupa o faza in care l-a luat cu fulgi cu tot pe Toszer.

Razvan Lucescu a inceput cu Straton – Cretu, Marcos Antonio, Oros, Ezequias – Grigorie, Nicolae Grigore, Iulian Apostol – Deac, Pancu, Sburlea. Pe parcurs au mai intrat Bozovic, Burca, Herea, Alexa, Roman si Cassio.

[youtube]M6RZXzp_moU[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger