AcasăSPORTRugbist de 17 ani, mort la scăldat

Rugbist de 17 ani, mort la scăldat

Rugbist de 17 ani, mort la scăldat

Rugbistul Adrian Rădăcină, component al naţionalei de sub 17 ani a României, a încetat ieri din viaţă. Tânărul se afla la scăldat pe Lacul Snagov, alături de alţi prieteni, şi a murit înecat.

Gaz Metan intră în focurile Europa League

Ajunsă în Europa League după eliminarea la masa verde a lui Poli Timişoara, Gaz Metan Mediaş îşi află astăzi adversarul din turul al doilea preliminar. Trupa lui Pustai ar putea da piept cu Khazar Lankaran, formaţia antrenată de Mircea Rednic.

Isner şi Mahut se reîntâlnesc la Wimbledon

La un an după ce au reuşit cel mai lung meci din istoria tenisului (11 ore şi 5 minute), americanul John Isner şi francezul Nicolas Mahut se întâlnesc din nou în primul tur al turneului de la Wimbledon.

Messi l-a bătut pe Ronaldo şi la bani

Starul formaţiei FC Barcelona a adunat în 2010, din salariu şi contracte de publicitate, 43,8 milioane de dolari, cu cinci milioane mai mult decât marele său rival, Cristiano Ronaldo. Totuşi, Messi este abia pe locul al şaptelea într-un clasament al sportivilor cu cele mai mari venituri, acolo unde lider este jucătorul de golf Tiger Woods, cu 62,3 milioane de dolari, dintre care 60 de milioane din contracte de publicitate.

Lampard face nuntă pe terenul soţiei

Christine Bleakley nu a ezitat să-şi etaleze inelul de logodnă de 120.000 de lire sterline primit de la fotbalistul englez în vacanţa pe care cei doi au petrecut-o în Los Angeles.  Ea şi Lampard se pregătesc de nuntă şi se pare că evenimentul va avea loc în Newry (Irlanda de Nord). Conform presei din Anglia, vedeta de televiziune le-ar fi spus deja apropiaţilor că-şi doreşte o nuntă mică, în oraşul natal.

 

author avatar
National
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger