AcasăSPORT3.250 de euro, un meci cu Hanescu!

3.250 de euro, un meci cu Hanescu!

Victor a fost sustinut la eveniment de Irina (sora sa) si Andreea (sotia sa)

Victor Hanescu, cel mai bine cotat jucator de tenis din Romania, s-a aflat printre personajele principale la Balul Caritabil Edelweiss de sambata seara.

Victor a fost sustinut la eveniment de Irina (sora sa) si Andreea (sotia sa)

Ajuns pe locul 88 in clasamentul mondial, Victor nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor in acest an, dar ramane unul dintre cei mai indragiti sportivi romani. Cunoscut drept un personaj care se intereseaza de soarta celor cu probleme, Hanescu a scos la bataie, pentru licitatia caritabila Edelweiss, un meci de pregatire disputat impotriva lui. Norocosul castigator a fost Chris Paterson, CFO GlaxoSmithKline Romania, care a oferit 3.250 de euro. Banii se vor indrepta catre Hospice Casa Sperantei, Hanescu ocupandu-se constant cu strangerea de fonduri pentru organizatia caritabila a carui membru este. Jucatorul de tenis a participat, tot in scopuri caritabile, si la Maratonul Bucuresti care a avut loc pe 9 octombrie.

Pleaca in SUA pentru antrenamente

Hanescu a stat alaturi de cativa asistati Hospice

Dupa o scurta vacanta petrecuta in Grecia, spre sfarsitul lunii octombrie, Hanescu a revenit in tara, dar sejurul sau alaturi de cei dragi se va incheia imediat dupa 1 decembrie, cand tenismenul va pleca in SUA, pentru antrenamente. Apoi, Victor va face tranzitia catre Australia, unde se va pregati pentru primele turnee ale sezonului urmator. Cele mai bune rezultate obtinute de Victor Hanescu in 2011 au fost finala de la Nice, pierduta in fata lui Nicolas Almagro, si semifinala de la Casablanca, pierduta in fata lui Potito Starace.

Record de incasari la bal

Ajuns la a 11-a editie, Balul Caritabil Edelweiss a strans in acest an 160.000 de euro pentru ingrijirea copiilor si adultilor cu probleme. Printesa Marina Sturdza, Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii, Mark Gittenstein, Ambasadorul SUA, si celelalte vedete de prim rang au licitat pentru diferite pachete, de la un rol intr-o miniserie TV realizata de Kevin Costner in Romania, pana la o excursie VIP la Hollywood si un weekend petrecut la resedinta Printului Charles al Marii Britanii.

author avatar
Cristi Ionita
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger