AcasăSPORT250.000 de dolari pentru un loc langa ring la Mayweather - Pacquiao!

250.000 de dolari pentru un loc langa ring la Mayweather – Pacquiao!

Mayweather si-a dominat adversarul la conferinta de miercuri

Cel mai asteptat meci de box al ultimilor ani bate absolut toate recordurile in materie de interes pentru un eveniment sportiv. Pe 2 mai, la Las Vegas, vor urca in ringul celebrei sali „MGM Grand Arena” doi campioni: Floyd Mayweather si Manny Pacquiao!

Mayweather si-a dominat adversarul la conferinta de miercuri

Presa americana a descoperit ca o invitatie pentru zona VIP, chiar in apropierea ringului, s-aobtinut contra sumei de 250.000 de dolari (!), record absolut nu doar pentru istoria boxului, ci si in tot sportul. „Interesul pentru acest meci depaseste boxul”, a explicat Ken Hershman, director executiv al televiziunii HBO Sports, unul dintre producatorii evenimentului din 2 mai. Capacitatea salii MGM Grand Arena este de 16.800  de locuri, iar mare parte din bilete va merge spre celebritatile de peste Ocean si invitatii lui Pacquiao, din Asia. Preturile camerelor de hotel din Las Vegas au explodat: in perioada 30 aprilie – 5 mai, niciun stabiliment nu are camere  sub 1000 de dolari pe noapte. Promotorul Bob Arum, un nume foarte respectat in boxul profesionist, a vorbit despre cat de mult isi doresc americanii sa vada lupta dintre Mayweather si supercampionul filipinez: „Este rar ca un meci de box sa atraga atat de multa atentie pe tot globul, pentru ca este atentia de care beneficiaza in mod normal un eveniment sportiv de talia Jocurilor Olimpice sau Super Bowl. Joe Frazier s-ar rasuci in mormant daca ar sti cati bani va aduce acest meci”. Pana in prezent, titulatura de „meciul secolului” se refera la lupta dintre Muhammad Ali si Joe Frazier, din 1971, la „Madison Square Garden”, din New York.
„A fost un drum lung pana am ajuns aici, multe negocieri si e bine ca putem sa dam lumii meciul pe care il asteapta. Amandoi vrem sa castigam mai mult decat orice alt meci pe care l-am avut pana acum. Cred in punctele mele forte, cred in mine”, a subliniat Floyd Mayweather la prima confruntare dintre cei doi, tinuta miercuri noapte, la MGM Grand Arena, in fata a 600 de jurnalisti. La randul sau, Manny Pacquiao a punctat: „Meciul se apropie si suntem nerabdatori sa intram in ring. Amandoi ne vom antrena din greu si ne vom audepasi in meciul de pe 2 mai. Cred ca pot castiga”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger