AcasăSPORT25 de ani de inchisoare pentru batausul Badr Hari

25 de ani de inchisoare pentru batausul Badr Hari

Marocano-olandezul Badr Hari, unul dintre cei mai spectaculosi luptatori de K1 din lume, risca sa fie incarcerat daca va fi gasit vinovat pentru incidentul de saptamana trecuta, cand l-a batut pe Koen Everink, patronul echipei de fotbal Fortuna Sittard.

La 27 de ani, Hari are deja peste 100 de meciuri disputate pe reguli de K1

Prezent la petrecerea „White Sensation” de pe Amsterdam Arena, Hari se afla intr-un separeu VIP, alaturi de Estelle Cruyff, iubita sa si nepoata fostului mare fotbalist Johan Cruyff, in momentul in care Everink (38 de ani) a intrat peste cei doi pentru a le face o poza.

Everink este in continuare internat dupa incidentul de la Amsterdam

Iritat de interventia lui Everink, Hari si-a iesit din minti si l-ar fi batut pe acesta atat de rau incat se pare ca milionarul nu se va mai deplasa corespunzator tot restul vietii. Desi luptatorul K1 neaga ca l-ar fi agresat pe Everink, politia continua ancheta, iar circumstantele nu sunt deloc roze pentru Hari. Considerat recidivist (a mai fost arestat pentru agresiune si trafic de droguri), Hari risca pana la 25 de ani de inchisoare si din cauza ca Everink, ultima sa victima, este unul dintre cei mai apreciati oameni de afaceri din Olanda.

author avatar
Cristi Ionita
2.215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger