AcasăSPORT25.000 de euro chiria pentru un meci pe „National Arena”

25.000 de euro chiria pentru un meci pe „National Arena”

Primarul Capitalei a prezentat echipelor din Liga 1o noua oferta pentru inchirierea stadionului „National Arena”, de trei ori mai mica decat cea preconizata

Nationala Romaniei si Otelul sunt primele echipe cu acte in regula pe noul stadion

Primaria Municipiului Bucuresti este gata sa scoata „National Arena” la produs. Cel mai tare stadion din tara, care a costat aproximativ 240 milioane de euro, asteapta deja clienti. Sorin Oprescu i-a speriat pe patronii din Liga 1 dupa ce a anuntat, recent, ca inchirierea pentru un meci va costa in jur de 75.000 de euro.

Dupa ce a studiat cazul mai bine, edilul sef al Capitalei a indicat o alta suma, de trei ori mai mica. Desi costurile de inchiriere vor fi de maximum 25.000 de euro per meci, se pare ca „National Arena” si-a pierdut deja un client: George Copos a reusit, ieri, sa obtina acceptul revenirii Rapidului in Giulesti. In aceste conditii, doar Dinamo si Steaua par interesata sa-si joace partidele pe impozanta arena. „N-am facut stadionul ca sa-l tinem inchis, ci pentru a se juca pe el. Totul va fi decis de firma care se va ocupa de management. Sunt sigur ca preturile vor fi negociabile”, a spus Sorin Oprescu.

Otelul joaca in Capitala partidele din UCL

Galatenii au stabilit sa dispute cele trei meciuri din grupele Champions League la Bucuresti. Gruparea lui Marius Stan va trebui sa achite 75.000 de euro pentru cele trei partide, suma pe care conducerea otelarilor este sigura ca o va scoate lejer din biletele vandute.

 

author avatar
Sebastian Stan
897 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger