AcasăSPORT23 de jucatori la reunirea formatiei CFR Cluj

23 de jucatori la reunirea formatiei CFR Cluj

CFR Cluj s-a reunit astazi in vederea pregatirii noului sezon. Portughezul Jorge Costa, noul antrenor al echipei, a avut la dispozitie 23 de jucatori. Jorge Costa, fostul international portughez si noul antrenor al lui CFR Cluj, a condus primul antrenament al formatiei din Gruia. Acesta a venit la CFR dupa ce le-a pregatit pe Sporting Braga si Academica Coimbra.

Fostul jucator al lui FC Porto a precizat ca isi doreste ca CFR Cluj sa practice un fotbal spectacol, care sa aduca din ce in ce mai multi fani langa echipa, si fotbalistii ardeleni sa reuseasca sa-si impuna ritmul impotriva oricarui adversar.

Tehnicianul portughez a avut 23 de fotbalisti sub comanda, printre acestia aflandu-se si noile achizitii ale clujenilor: Lionn, Camora, Renan, Sougou si Ronny. Lotul lui CFR Cluj la primul antrenament de dupa reunire i-a cuprins pe: Minca, Nuno Claro, Tiut – Cadu, Piccolo, Panin, Rada, Nuno Diogo, Lionn – Camora, Kivuvu, Nicoara, Hora, Peralta, Bakary Sare, Renan Garcia, Bastos – Negrut, Bud, Batin, De Zerbi, Sougou, Ronny.

Au lipsit de la reunire Gabi Muresan si Bus, plecati cu echipe nationale, dar si Emanuel Kone, Kapetanos si Maftei. CFR Cluj s-a despartit in aceasta vara de jucatori ca Stancioiu, Remo Amadio, Emil Dica sau Leo Veloso. Pe langa acestia, de la CFR Cluj ar mai putea pleca Peralta, Bastos, Cristi Bud sau Piccolo. Dupa 1 iulie la echipa este asteptat si atacantul Wendel, de la Benfica Lisabona.

Ardelenii vor sustine doua cantonamente in Austria si vor juca meciuri de verificare impotriva unor formatii precum Apoel Nicosia, Dundee United sau SV Ried.

author avatar
Cristi Ionita
475 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger