AcasăSPORT22.000 de lei ii costa banana pe rapidisti

22.000 de lei ii costa banana pe rapidisti

Actiunile rasiste ale fanilor rapidisti costa scump clubul din Giulesti.

Un sustinator al Rapidului a aruncat cu o coaja de banana inspre brazilianul Wellington, vedeta Concordiei Chiajna, iar mai multi fani au imitat maimutele.

Desi giulestenii s-au aparat sustinand ca actiunile rasiste au venit dinspre o zona neutra si deci clubul lor nu ar trebui penalizat, membrii Comisiei de Disciplina au fost de alta parere.

Comisia de Disciplina a amendat gruparea din Giulesti cu 22.000 de lei. In plus, rapidistii vor disputa urmatoarele doua meciuri de pe teren propriu cu portile inchise.

Nici cei de la Concordia Chiajna nu au scapat nepedepsiti. Gruparea antrenata de fostul rapidist Marius Sumudica trebuie sa plateasca o amenda in valoare de 15.000 de lei.

author avatar
Cristi Ionita
74 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger