AcasăSPORT20.000 de euro ca sa transmita meciul cu Grecia!

20.000 de euro ca sa transmita meciul cu Grecia!

Varga nu a reusit sa rupa gura targului si la echipa nationala.

Dupa esecul cu Belgia, Victor Piturca are nevoie de o victorie, maine seara, cu Grecia. Selectionerul va folosi la Altach, in Austria, cel mai bun „11”. TVR a platit pe acest duel un pret de superoferta

Varga nu a reusit sa rupa gura targului si la echipa nationala.

Tricolorii au cedat in amicalul cu Belgia (scor 1-2), iar situatia selectionerului devine pe zi ce trece mai complicata. Inca de la revenirea sa pe banca primei reprezentative, Victor Piturca a promis ca va lucra la refacerea imaginii echipei. Obiectivul principal era o urcare in clasamentul FIFA (Romania ocupa pozitia 55), deziderat realizabil doar prin victorii. Deocamdata, singurele echipe pe care Piturca le-a batut sunt San Marino (203 in clasamentul FIFA) si Luxemburg (118). Antrenorul stie ca nationala are nevoie de o victorie, maine seara, cu Grecia (locul 8 in clasamentul FIFA si castigatoare a Euro 2004) si va folosi la Altach (Austria) cel mai bun „11”. Un succes cu elenii ar mai indulci si inimile suporterilor, mai ales ca la Liege in tribune s-a strigat „Demisia!”.

Partida test Romania – Grecia, gazduita de „Schnabelholz Stadion” din Altach va fi transmisa de TVR 1, postul public achizitionand drepturile tv in schimbul a doar 20.000 de euro. Conducerea TVR a calculat pana la ultimul cent si a realizat ca, la o asa suma, nu vor exista pierderi. In plus, FRF a preferat ca meciul sa fie difuzat de Televiziunea Nationala pentru a putea fi vazut de toata lumea, fara restrictii legate de operatorul de cablu.

author avatar
Sebastian Stan
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger