AcasăSPORT14 meciuri de foc la Superkombat Ploiesti, primul mega-eveniment al anului

14 meciuri de foc la Superkombat Ploiesti, primul mega-eveniment al anului

Cei mai buni luptatori din Romania sunt anuntati in programul primei gale Superkombat din 2015, programata pe 7 martie in Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti si care va programa, pe langa meciuri internationale pe reguli de K-1, si confruntari de MMA si un meci intre fete.

In total, sportivi din 12 tari vor participa la evenimentul transmis in direct pe cinci continente.

Dupa ce in a doua parte a anului trecut, promotia condusa de Eduard Irimia a pus in scena evenimente in Olanda sau Elvetia, Superkombat revine in Romania cu o super-gala la Ploiesti, acolo unde noua senzatie a categoriei grea in kickboxul mondial, Benjamin Adegbuyi, neinvins de doi ani si jumatate, va fi capul de afia, alaturi de fratii Bogdan si Andrei Stoica.

Toti trei vor fi protagonistii unor super-fight-uri internationale care se anunta extrem de disputate.

De asemenea, ploiesteanul Amansio Paraschiv, castigator recent al unui turneu in China, va incerca sa cucereasca titlul mondial Superkombat New Heroes, in fata albanezului Julian Imeri, campionul WKA (World Kickboxing Association), intr-o confruntare care va unifica ambele centuri.

Si luptatorii internationali anunta un spectacol incendiar in Sala Olimpia, promotorul Eduard Irimia dezvaluind ca a selectat opt dintre cei mai buni grei din lume pentru un eveniment de clasa.

„Cu siguranta, cel mai bine cotati sportivi romani vor fi prezenti, cu exceptia lui Catalin Morosanu, care se afla in jungla pentru un reality show. O noua generatie internationala de grei va fi adusa in premiera la Ploiesti, va fi o adevarata confruntare a noilor eroi. In plus, venim cu o premiera, meciuri de MMA, dar si cu o confruntare intre fete pentru a condimenta gala”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Nu mai putin de 14 meciuri vor avea loc in cadrul galei de la Ploiesti, dintre care doua pe reguli de MMA si unul intre fete pe reguli K-1. Printre romanii confirmati se numara Cristian Ristea, Cristian Spetcu, Catalin Casaru, Alex Filip, Robert Stoica, Andrei Ostrovanu, Bogdan Nastase si Cristiana Stancu.

Printre greii internationali selectati pentru Ploiesti se numara polonezul Michal Wlazlo (1,96 m, 118 kg, 10 victorii – 4 infrangeri), D’Angelo Marshall (1,94 m, 105 kg, 22 de victorii – 2 infrangeri) din Curacao si albanezul Rustemi Kreshnik (1,87 m, 108 kg, 30 victorii – 7 infrangeri), programul complet al galei urmand sa fie dezvaluit in cursul saptamanii viitoare.

author avatar
Cristi Ionita
478 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger