AcasăSPORT12 cluburi din Liga 1 cer demiterea presedintelui CCA!

12 cluburi din Liga 1 cer demiterea presedintelui CCA!

Initiatorul demersului de schimbare a conducerii arbitrajului romanesc este Adrian Porumboiu, patronul FC Vaslui. Comitetul Executiv al FRF va decide soarta lui Ion Craciunescu in aceasta saptamana.

Ion Craciunescu se asteapta sa fie demis inainte de startul campionatului

Cearta cu Porumboiu ii poate fi fatala lui Craciunescu, miliardarul moldovean ocupandu-se in aceasta vara exclusiv de operatiunea „Decapitarea «valceanului»”.

Patronul gruparii FC Vaslui a declarat ca nu mai putin de 12 cluburi din Liga 1 au semnat o hartie prin care solicita schimbarea lui Ion Craciunescu din functia de presedinte al Comisiei Centrale de Arbitri. „Sper doar ca Federatia sa aleaga solutia corecta si la CCA sa fie pusi oameni impartiali, nu oameni cu patima care sa dirijeze campionate. Nu mi se pare corect sa vina unu sau altul si sa-si bata joc de munca noastra. Daca Liga sau Federatia vor respect, atunci trebuie sa fie respect de ambele parti! Atata timp cat 12 cluburi si-au exprimat o intentie clara, e bine sa se tina cont de ea. Daca nu, va fi iar scandal!”, a precizat Porumboiu, semn ca nici nu ia in calcul varianta rateului in demersul sau. La randul sau, Ion Craciunescu se considera omul potrivit in fruntea CCA: „De cand sunt la conducerea arbitrajului, mi-am facut treaba si nimeni nu s-a plans. Am satifactii foarte mari in ceea ce priveste munca depusa”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger