AcasăSPORT11 game-uri la rand in fata „Bombardierului din Westfalia”!

11 game-uri la rand in fata „Bombardierului din Westfalia”!

Simona Halep vrea sa triumfe la Bucuresti, in fata spectatorilor romani

Simona Halep este prima jucatoare de tenis din istoria Romaniei care ajunge in semifinalele Grand Slam-ului de la Wimbledon, competitie regina a turneelor din circuitul feminin.

Halep exulta dupa senzationalul meci facut in sferturi la Wimbledon

Pe Arena Centrala – teren rezervat doar marilor campioni din tenis -, Halep a etalat un tenis pe care englezii nu l-au vazut nici macar la Serena Williams ori Maria Sarapova. Constanteanca a castigat de o maniera categorica meciul cu Sabine Lisicki, supranumita si „Bombardierului din Westfalia” pentru forta loviturilor cu care serveste. Doar primul set a fost echilibrat, nemtoaica avand la un moment dat avantaj 4-1. A urmat un adevarata recital dat de Simona Halep, cu game dupa game castigat, nu mai putin de 11 la rand! 6-4 si 6-0 (in 57 de minute!), rezultat mai putin intalnit in sferturi la „Wimbledon”. „Am jucat incredibil. Nu este vorba de o cheie a succesului, ci ma simt foarte bine. Secretul meu este ca joc tenis cu placere”, a declarat romanca la finalul confruntarii.
In semifinalele turneului londonez, Simona Halep o va intalni pe Eugenie Bouchard, invingatoare ieri in „sfertul” cu Angelique Kerber, scor 6-3, 6-4. Cealalta semifinala le aduce fata in fata pe Lucie Safarova si Petra Kvitova.

author avatar
National
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger