AcasăSPORT100.000 de fani au facut prapad in Vancouver – VIDEO

100.000 de fani au facut prapad in Vancouver – VIDEO

Sustinatorii lui Vancouver Canucks au provocat pagube majore in centrul orasului canadian, dupa ce formatia de hochei pe gheata a pierdut finala Cupei Stanley.

Vancouver Canucks a castigat primele doua meciuri ale finalei disputate impotriva celor de la Boston Bruins (cu 1-0 si 3-2), dar echipa americana a revenit si a castigat ultimul act al competitiei in sapte meciuri, 4-3 la general.

In meciul decisiv, disputat pe Rogers Arena, din Vancouver, oaspetii din Boston au facut spectacol si s-au impus, cu 4-0, gratie golurilor marcate de Bergeron si Marchand de cate doua ori.

Vancouver Canucks a fost prima echipa canadiana care are avantajul terenului propriu in finala Cupei Stanley, din 1993 incoace, dar trupa lui Alain Vigneault nu a reusit sa profite. Boston Bruins a castigat trofeul pentru prima data dupa 39 de ani.

Extrem de nemultumiti, 100.000 de sustinatori ai lui Canucks au iesit pe strazile din Vancouver si au inceput sa distruga tot ce le-a iesit in cale. Cel mai mult au avut de suferit masinile si vitrinele magazinelor. Politia a intervenit in forta cu gaze lacrimogene pentru a reinstaura ordinea.

[youtube]T3n_ifSoCtg[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger