AcasăSPORT100.000 de euro pentru remiza din Giulesti!

100.000 de euro pentru remiza din Giulesti!

Jucatorii FCM-ului au luptat pe viata si pe moarte in partida cu Rapid

Partida Rapid – Tg.Mures (scor 1-1) a trimis titlul la Cluj, liderul CFR distantandu-se la cinci puncte de principala si cea mai puternica urmaritoare.

Jucatorii FCM-ului au luptat pe viata si pe moarte in partida cu Rapid

Se zvoneste ca in batrana arena „Giulesti” si-a facut loc, duminica seara, pe langa armata de fete si o valiza. Nu diferita de cea folosita de Gigi Becali in urma cu patru ani, la CFR – „U” Cluj, dar, totusi, mult mai pricajita. Cica rapidistii au aflat direct de la „sursa”, pe teren, ca adversarii lor fugeau de mancau pamantul cu gandul la suta de mii de euro ingramadita in „diplomatul” asezat intr-un colt al tribunei oficiale.

Cel care le-a bagat banii in buzunar muresenilor a fost Ljubojevic, erou pentru FCM, dar si CFR. Golul sau, din cel de-al patrulea minut al prelungirilor, spulbera sperantele la titlu ale bucurestenilor, ramasi, acum, la cinci puncte in urma liderului din Cluj. Cu patru etape inainte de final, ardelenii mai au de jucat doar doua derbyuri, cu „U” Cluj (astazi) si Steaua (ultima runda); cate un egal in fiecare partida si titlul va poposi in Gruia!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger