AcasăSPORT10 pentru Bolt

10 pentru Bolt

Ajuns deja la 30 de ani, Usain Bolt ramane un sportiv de 10. Si de nota 10, si de 10 femei pe noapte! La Londra, acolo unde a aterizat imediat dupa succesul din Brazilia, jamaicanul si-a facut de cap doua nopti la rand.

Campion pe pista, campion si in discoteca, Bolt a fost vedeta serii in „Club Tape”, de unde a plecat abia spre 5 dimineata. Daca prima data a fost zarit plecand la hotel cu doua femei, „Regele sprintului” a dat lovitura a doua seara!

Imbracat lejer (blugi rupti, tricou, lanturi de aur la gat si cu sapca pe cap), jamaicanul a dansat toata seara, fiind cel mai activ din grupul sau. A organizat pe loc chiar si un concurs de twerking, noul dans la mare moda, cu miscari lascive, incercat recent inclusiv de Serena Williams.

Bolt nu a consumat in exces bauturi alcoolice, dupa cum au remarcat paparazzii „Mirror”, iar la plecare a luat de mana o bruneta focoasa. Doar atat?, s-au mirat toti cei din jur. Cum nimeni n-a crezut ca „King Usain” a obosit intr-atat, ziaristii l-au urmarit pana la hotel si nu mica le-a fost surpriza cand la intrarea din spate a parcat un taxi din care au coborat noua „studente”.

Altfel, ziaristii de la „Mirror” se intreaba daca nu cumva Usain Bolt este unul dintre membrii Illuminati. Nedumerirea englezilor pleaca de la cateva gesturi comise recent de jamaican, in care apar simboluri masonice.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
540 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger