AcasăSPORT10 milioane de euro pentru Hagi Jr

10 milioane de euro pentru Hagi Jr

Ianis Hagi este la mare căutare în Europa de Vest. Echipe din Olanda, Belgia şi din alte campionate de top îl urmăresc pe fiul “Regelui”, dar ultima ofertă pare cea mai tentantă pentru club.

Hagi Jr Sursa foto Twitter

Cea mai recentă ofertă vine din Belgia, de la Genk, care a hotarat să ofere 10 milioane de euro în schimbul tânărului fotbalist. Mai mult, pe lângă această sumă impresionantă, cei de la Genk sunt dispuși să accepte o clauză contractuală conform căreia Ianis ar urma să fie titular.

În corespondența cu clubul belgian, Hagi Jr a transmis că va lua o decizie miercuri dupa-amiază.

Dacă mutarea se va concretiza, el va deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1. Recordul actual îi aparţine lui Nicolae Stanciu vândul tot în Belgia, la Anderlecht, pentru 9.8 milioane de euro.

Genk este campioana Belgiei și va juca în sezonul următor al Ligii Campionilor.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
608 afisari

3 COMENTARII

  1. E bun. Ai sa vezi. Ai rabdare. Fii optimist. Invata de la englezi. Batuti dar mindri. Noi criticam chiar si victoriile. Ciudat popor.

  2. Dupa tampenia pe care a facut-o in meciul cu Germania sigur pretul i-a scazut la jumatate.Un jucator de clasa nu trage adversarul de tricou in propriul careu atunci cand echipa sa conduce.Restul e liguseala si ipocrizie mioritica

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger