AcasăSPORT10 lucruri despre debutul Rapidului in grupele Europa League

10 lucruri despre debutul Rapidului in grupele Europa League

Rapid Bucuresti va evolua, maine seara, pe terenul formatiei Hapoel Tel Aviv, in prima etapa din grupele Europa League.

1. Hapoel Tel Aviv si Rapid s-au mai intalnit o data, in Israel, in noiembrie 2006, in grupele Cupei UEFA. Atunci a fost egal, 2-2.

2. Dintre jucatorii care au evoluat atunci pentru Rapid, doar Dani Coman si Nicolae Grigore mai sunt in lotul giulestenilor. Pentru Rapid jucau, in 2006, Zicu, Viorel Moldovan, Badoi, Artiom Karamian, Buga, Griffiths sau Sapunaru.

3. Meciul din 2006 a fost singurul jucat de Rapid impotriva unui adversar din Israel sau jucat de Hapoel impotriva unui adversar din Romania.

4. Hapoel a pierdut doar unul din ultimele 14 meciuri jucate acasa, in cupele europene.

5. Hapoel are cinci victorii si trei egaluri in ultimele opt meciuri jucate acasa, in cupele europene. In patru dintre cele opt meciuri nu a primit gol.

6. Edel Apoula Bete, portarul celor de la Hapoel, a jucat 10 meciuri pentru Rapid.

7. Hapoel are cinci straini in lot, iar Rapid are sapte.

8. Hapoel are patru victorii, doua egaluri si o infrangere in cele sapte meciuri oficiale jucate in actualul sezon. A marcat 15 goluri, o treime fiind reusite de Omer Damari, un atacant de mare perspectiva.

9. Rapid are cinci victorii, doua egaluri si o infrangere in cele opt meciuri oficiale jucate in actualul sezon. A marcat 13 goluri. Pancu a marcat patru goluri, iar Herea trei.

10. Estonianul Hannes Kaasik, arbitrul partidei, a arbitrat de doua ori nationala de juniori sub 17 ani a Israelului: 0-3 cu Polonia si 1-1 cu Albania.

author avatar
Cristi Ionita
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger