AcasăSPORT10 ani fără Michael Schumacher. „Nu cred că îl voi mai vedea...

10 ani fără Michael Schumacher. „Nu cred că îl voi mai vedea vreodată”

Fostul manager al lui Michael Schumacher, Willi Weber, a recunoscut că nu are „nicio speranță” să-l revadă pe legendarul pilot al Formulei 1. Au trecut 10 ani de la gravul accident de schi suferit de neamț. „Un deceniu fără vreo veste pozitivă”, a spus Weber.

Schumacher, care a câștigat șapte campionate mondiale în Formula 1 înainte de a se retrage, nu a mai apărut public de când a suferit o accidentare gravă la cap, în 2013, în timp ce schia în stațiunea franceză Meribel. Germanul a fost indus în comă și de atunci el este îngrijit acasă, în Geneva, de soția sa, Corinna, și de o echipă de medici.

Legendarul manager Willi Weber, ajuns la vârsta de 81 de ani, a fost omul din spatele succeului lui Schumacher și a contribuit la transformarea superstarului din Formula 1 într-una dintre cele mai mari vedete din istoria sportului.

Pe lângă afaceri, fostul căutător de talente și manager a avut o relație strânsă cu Schumacher și familia sa, reprezentându-l și pe fratele Ralf, și el pilot.

Vorbind deschis despre accidentul lui Schumacher, Weber a dezvăluit: „Am suferit ca un câine la aflarea veștii tragice”. Acum, el spune că s-a resemnat. „Când mă gândesc acum la Michael, din păcate, nu mai am speranța că îl voi vedea din nou. Nicio veste pozitivă după 10 ani”, a declarat Weber pentru Cologne Express.

author avatar
Mihail Ioan
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger