AcasăSPORT„Zece negri mititei”, in varianta vasluiana

„Zece negri mititei”, in varianta vasluiana

JAIME BRAGANCA

O data cu ultimele transferuri efectuate de FC Vaslui (Savio, N’Doye, Braganca si Issa Ba) moldovenii au ajuns sa detina in lot zece jucatori de culoare, fotbalisti cu care Viorel Hito vrea sa castige titlul in Liga 1.

JAIME BRAGANCA

Gruparea patronata de agricultorul Adrian Porumboiu a avut un an de seceta la nivelul transferurilor, asta dupa ce UEFA le-a dat interzis vasluienilor la achizitii vasluienilor, din cauza unor litigii financiare. Odata incheiata perioada prohibitiva, boss-ul Porumboiu si tehnicianul Hizo s-au pus pe cumparat, construind la Vaslui o veritabila „brigada” de jucatori de culoare.

ISSA BA

Pe langa cei sase fotbalisti pe care ii aveau in lot (Annang, Gerlem, Wesley, Temwanjera, Yero Bello si Gladstone), conducerea clubului moldovean a perfectat alte patru tranzactii exotice: Savio, Braganca, Issa Ba si N’Doye. “O sa-l vedeti pe Braganca, are profil ofensiv.

OUSMANE N' DOYE

N’Doye se pregateste cu noi la Poiana Brasov, dar inca nu a semnat. Va sosi si Issa Ba de la Tg Mures, iar pe Savio orice club l-ar fi luat, dar l-am luat noi”, s-a falit Porumboiu cu mutarile facute.

SAVIO NSEREKO

Cu acest lot, antrenorul Hizo spera sa se implice serios in lupta pentru titlu. Cat despre cei zece fotbalisti de culoare speram sa nu aiba soarta din romanul Aghatei Christie si sa sfarseasca prin a fi dati afara unul cate unul, stiind cit de aprigi la manie sunt personajele principale de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu si Viorel Hizo.

author avatar
Sebastian Stan
915 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger