AcasăSPORT„Vreau eventul cu Petrolul si inapoi la nationala!”

„Vreau eventul cu Petrolul si inapoi la nationala!”

sursa foto: fcpetrolul.ro

Atacantul echipei Petrolul Ploiesti, Adrian Mutu, a declarat ca va face tot posibilul pentru castigarea titlului si a Cupei Romaniei cu gruparea prahoveana.

Mutu este fericit sa joace la Petrolul

„Eventul face parte dintre obiectivele noastre si vom face tot posibilul sa-l obtinem”, a precizat „Briliantul” pentru site-ul oficial al Petrolului. In opinia sa, „Steaua si Astra sunt principalele contracandidate la titlu, dar noi vom avea un cuvant greu de spus. Toti ar trebui sa se teama de Petrolul, suntem o echipa puternica. Ar fi ceva extraordinar ca dupa numai sase luni de la venirea mea sa reusesc sa castig titlul cu Petrolul alaturi de baieti si de un antrenor cu care sunt prieten”.

Atacantul roman a afirmat ca s-a integrat foarte bine la formatia ploiesteana: „Sunt foarte multumit de ceea ce am gasit la Petrolul, ma simt excelent aici. Formam un grup unit, avem jucatori de calitate si speram sa obtinem ceea ce ne-am propus in acest sezon. Atmosfera este incredibila, suntem o mare familie, iar acest lucru ma bucura si imi demonstreaza ca am facut cea mai buna algere. Colegii m-au primit senzational, din prima clipa m-au ajutat sa ma acomodez cat mai repede”. Mutu a declarat ca vrea sa le demonstreze contestatarilor ca s-au inselat in privinta lui: „Nu ma intereseaza cei care vorbesc urat despre mine, nu am ce sa le raspund. I-as intreba doar ce au realizat ei in fotbal inainte de a ma contesta pe mine? Sunt parerile lor, au dreptul sa si le exprime, insa tot ce vreau este sa joc bine si sa le demonstrez ca se insala. Stiu ce ma asteapta, am o mare dorinta sa joc, abia astept sa se reia campionatul. Am decis sa ma intorc in tara si, asa cum am mai spus, am ales Petrolul pentru ca e o echipa care se bate la titlu si aveam nevoie de o motivatie noua. In plus, Cosmin Contra este antrenor, publicul ploiestean este absolut incredibil, exista un stadion frumos, jucatori de valoare, asa ca sunt toate conditiile pentru a face performanta”.

In privinta viitorului la echipa nationala, Mutu sustine ca nu se retrage inca: „Ma vad din nou la nationala, imi doresc enorm sa revin, insa ramane sa demonstrez pe teren, prin evolutiile mele, ca merit sa fiu convocat. Nu stiu daca sunt mai bun sau nu decat in trecut, vom vedea”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger