AcasăSPORT„U” Cluj - de vanzare pentru 3,5 milioane de euro!

„U” Cluj – de vanzare pentru 3,5 milioane de euro!

Pentru ca preluare Petrolului Ploiesti l-ar azvarli intr-un conflict de interese, patronul formatiei „U”Cluj, Florian Walter, se grabeste sa incheie conturile cu gruparea de sub Feleac. Acesta a stabilit suma pe care incearca sa o recupereze prin cedarea echipei ardelene.

Florian Walter se pregateste sa preia Petrolul Ploiesti

Dupa ce a transferat 12 jucatori la Petrolul Ploiesti, Florian Walter a stabilit pretul corect pentru a ceda cele 98% din actiunile pe care le detine la Universitatea Cluj. Finantatorul clujenilor vrea 3,5 milioane de euro in schimbul „Sepcilor rosii”, dar pana acum nu a primit nicio oferta concreta.

Mai multi oameni de afaceri din Cluj s-au interesat de cum ar putea intra in posesia echipei, dar deocamdata nimeni nu a demarat vreo negociere. Florian Walter ar dori sa scape cat mai repede de „U”, deoarece nu poate prelua, cu acte in regula, patronatul de la Petrolul Ploiesti, fiind impotriva regulamentelor in vigoare sa detina doua cluburi in acelasi campionat.  Altfel, la reunirea lotului clujean, jucatorii lui Claudiu Niculescu au descoperit ca, desi Gicu Grozav s-a transferat la Petrolul, acesta este totusi la reunire. Imediat, tehnicianul a lamurit misterul si l-a prezentat pe fratele mai mare al lui Gicu, Ionut. In varsta de 22 de ani, Ionut Grozav (fost la Unirea Alba Iulia) joaca pe postul de mijlocas central. „Nu cred ca a primit destule sanse. Ar putea evolua in prima liga. Mi-a dat multe pase bune si as vrea sa mai joc cu el macar la finalul carierei”, a declarat Gicu Grozav.

author avatar
Sebastian Stan
524 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger