AcasăRecomandari„Tradatorul” Dragos Grigore, criticat de Mircea Lucescu

„Tradatorul” Dragos Grigore, criticat de Mircea Lucescu

A fost unul dintre cei mai huliti jucatori din lotul lui Dinamo, insa de sambata seara ramane in istorie drept fotbalistul care a reusit, in Ghencea, ceea ce nici Adrian Mutu n-a fost in stare!

Dragos Grigore a reusit ceea ce nici Mutu n-a fost in stare: panenka pe Ghencea !

Capitanul lui Dinamo a facut un meci perfect impotriva Stelei, culmea, tocmai adversara pe care l-au acuzat fanii „cainilor” c-a ajutat-o acum doua sezoane! In 2012, Dragos Grigore era cel mai hulit fotbalist de la Dinamo, dupa ce comisese doua erori grave in derby-ul cu eterna rivala. Din „tradator” si „vanzator”, suporterii nu l-au scos mai bine de un campionat intreg. Insa, de sambata, fundasul in varsta de 27 de ani le-a intrat definitive la inimi „ultrasilor” gratie unei executii pe care numai un jucator nebun ar fi incercat-o: „panenka” la scorul de 0-0, pe terenul adversarei, formatie neinvinsa in Liga 1 din editia precedenta! O executie  – scarita de la 11 metri – care nu i-a iesit nici macar lui Adrian Mutu, in 1999, tot pe Ghencea!
„Nu stiu daca ne putem bucura, pentru ca am avut victoria in mana, dar, din pacate, am fost egalati in ultimele minute. Din punctul meu de vedere, Dinamo a pierdut doua puncte in aceasta seara. Am demonstrat ca stim sa jucam fotbal. Ma bucur ca mingea a intrat in poarta, dar nu ma pot bucura la maximum. M-am gandit de mult la scarita, nu pe moment, este o executie pe care mi-am propus s-o fac. Nu are importanta contra cui inscrii. Bucuria este mai mare cu cat echipa este mai puternica, eu imi doresc de mult timp sa inscriu impotriva Stelei si sa castigam in fata lor”.

Mircea Lucescu este dezamagit de capitanul lui Dinamo

Desfiintat de Mircea Lucescu

Cel mai bun antrenor roman al momentului este de parere ca Dragos Grigore s-a facut de ras la faza penalty-ului. Mai mult, Mircea Lucescu sustine ca dinamovistul putea termina meciul pe teren, insa intentionat a ales sa ceara schimbare: „Grigore a riscat mult, iar eu, ca antrenor, nu pot aprecia gestul lui. Este un gest de protagonist, nu de jucator. Daca Totti sau alti fotbalisti mari isi permit asemenea executii, nu era cazul si la Grigore. A avut mare sansa ca mingea a intrat in poarta. Nu mi-a placut nici faptul ca a iesit de pe teren. Nu trebuia sa iasa din cauza unei crampe musculare. A vrut sa demonstreze ceva de genul ca «fara mine nu se poate». Trebuia sa fie constient ca orice dereglare defensiva poate costa echipa sa. Trebuia sa stringa din dinti si sa continue, mai erau cateva minute. Nu mi-a placut atitudinea lui”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.626 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger