AcasăSPORT„Stejarii” sunt pregatiti de Cupa Mondiala!

„Stejarii” sunt pregatiti de Cupa Mondiala!

Nationala de rugby, pregatita sa lupte pentru onoare la C.M.

Chiar daca pierdut, amicalul cu Tonga (scor 16-21) a fost exact ceea ce-i trebuia echipei Romaniei inaintea startului Cupei Mondiale de rugby, din Anglia.

Nationala de rugby, pregatita sa lupte pentru onoare la C.M.

Afirmatia ii apartine galezului Lynn Howells, cel care conduce reprezentativa „stejarilor”. „Exact de asta aveam nevoie, de intensitatea cu care s-a jucat, una buna, si de faptul ca a fost un meci fizic”, a subliniat Howells. In plus, considera galezul, meciul cu Tonga „ne-a oferit oportunitatea de a testa acele sectoare ale jocului care sunt importante pentru Cupa Mondiala: apararea, atitudinea in joc si conditia fizica. Acesti trei factori au fost foarte buni in jocul Romaniei”. Lynn Howells sustine ca Romania este „pregatita sa dea totul intr-o mare competitie. Faptul ca baietii au trecut de emotii si stiu la ce sa se astepte este un pas inainte. Cred ca ei au inteles ca este nevoie de multa luciditate, de concentrare maxima si de foarte mult joc de echipa”.
La Cupa Mondiala, competitie care se va desfasura in perioada 18 septembrie – 31 octombrie, echipa Romaniei va evolua in Grupa D, urmand sa intalneasca Franta (23 septembrie, Londra), Irlanda (27 septembrie, Londra), Canada (6 octombrie, Leicester) si Italia (11 octombrie, Exeter).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger