AcasăSPORT„Steaua a transferat jucatori refuzati de altii!”

„Steaua a transferat jucatori refuzati de altii!”

Dragomir nu este de acord cu imprumuturile jucatorilor Bourceanu, Rusescu si Papp

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal pare sa fi uitat vremurile cand il considera pe Alexandru Bourceanu un mijlocas de talie mondiala si acum il numeste pe despre „un fotbalist refuzat”.

Dragomir nu este de acord cu imprumuturile jucatorilor Bourceanu, Rusescu si Papp
Bourceanu
Rusescu

Dumitru Dragomir nu este impresionat catusi de putin de campania de transferuri a Stelei, din contra, considera ca „ros-albastrii” s-au facut de ras prin repatrierile lui Paul Papp, Alexandru Bourceanu si Raul Rusescu. „Corleone” considera ca oficialii campioanei trebuiau sa-i prezinte patronului Gigi Becali propuneri serioase, de fotbalisti valorosi, care ar fi adus un plus echipei. „Astea pe care le face Steaua sunt micisme. . Cum sa iei ce leapada altii? Du-te si cauta fotbalisti de valoare, care sa vina sa  iti intareasca formatia. Ei nu fac asta, in schimb, stau si, ce arunca altii, pe aia ii iau!”. Daca in urma cu un an, doi ii considera pe stelisti jucatori de calibru european, acum Dragomir pare a-si fi schimbat parerea despre acestia: „De ce n-au jucat la cluburile din strainatate? Simplu, pentru ca nu au valoare, desi formatiile pe la care au evoluat astia (n.n. – Rusescu, Bourceanu si Papp) nu stiu daca ar prinde primele 10 locuri in campionatul nostru”.

In 2015, Steaua are posibilitatea sa-i cumpere definitiv pe Rusescu si Bourceanu (imprumutati pentru un sezon de la FC Sevilla, respectiv Trabzonspor), la „doar” 2,7 milioane de euro. Presedintele Valeriu Argaseala a declarat ca se analizeaza posibilitatea unui transfer al celor doi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger