AcasăSPORT„Secunzii” lui Galca au semnat cu Steaua pana in 2016!

„Secunzii” lui Galca au semnat cu Steaua pana in 2016!

Galca si secunzii sai vor continua la Steaua si din vara incolo

Chiar daca nu a fost chemat inca la negocieri, Costel Galca poate sta linistit: Gigi Becali nu va renunta la serviciile sale in vara, cand se termina campionatul.

Galca si secunzii sai vor continua la Steaua si din vara incolo

Esuat in fotbalul din Golf, Laurentiu Reghecampf face cioc-cioc la poarta (nu Alba!) campioanei Steaua. Prin vocea sotiei Anamaria Prodan, proaspatul somer a incercat in ultimele zile sa vada daca ii deschide cineva intrarea in Ghencea. Nicio sansa, apropiatii latifundiarului Gigi Becali dand asigurari ca staff-ul tehnic nu se va schimba la vara!
Si ce dovada mai buna poate fi decat aceea ca „secunzii” lui Costel Galca au contracte semnate pana in 2016?! Sase asistenti si-a adus fostul international la Steaua si cu totii au angajamente valabile pe doua sezoane; este vorba despre Laurentiu Rosu, Dumitru Uzunea, Julian Serrano, Ciprian Pruna, Stefan Preda si Gabi Dumitrescu. In plus, intr-un interviu pentru DolceSport, presedintele Valeriu Argaseala a lamurit situatia antrenorului principal: „Am avut deja o discutie cu Galca si cu siguranta urmeaza sa-i facem o propunere de prelungire a contractului. Cand m-am intalnit recent cu el, ne-am amuzat de ce vorbeam asta-vara. Atunci, i-am zis «hai, Costele, sa-ti facem si tie contract pe 2 ani!». Mi-a zis «lasa, dom’le, ca asta e ultimul lucru la care ma gandesc acum». Nici nu se pune problema sa ramanem fara el la vara, cand se termina campionatul; vom regla conturile pana atunci”. Steaua incepe returul Ligii 1 cu un meci impotriva Rapidului, derby programat duminica seara, pe arena din Ghencea.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger