AcasăSPORT„Portocala mecanica” a ramas fara “storcator”!

„Portocala mecanica” a ramas fara “storcator”!

Cea mai buna performanta a lui Bert van Marwijk la nationala a fost finala CM 2010, pierduta in fata Spaniei

Antrenorul viitoarei noastre adversare din preliminariile pentru CM 2014, Olanda, si-a prezentat demisia in urma esecului de la Euro 2012. Pentru intalnirea cu Victor Piturca se pregateste Ronald Koeman.

Cea mai buna performanta a lui Bert van Marwijk la nationala a fost finala CM 2010, pierduta in fata Spaniei

Cu trei infrangeri in “grupa mortii”, de la Euro 2012, cu Danemarca, Germania si Portugalia, selectionerul Bert van Marwijk a pus punct aventurii sale la carma echipei nationale.

Victor Piturca aspteapta numele tehnicianului care va pregati Olanda

Anuntul a fost facut de Federatia Olandeza, care avea contract cu tehnicianul pana in 2016. “S-a decis, la solicitarea selectionerului, sa se puna capat contractului cu efect imediat. Noul selectioner va fi anuntat in curand”, au precizat olandezii. Presa batava pronuta un singur nume care ar putea sa-i ia locul lui van Marwijk si anume antrenorul celor Feyenoord, fostul mare international Ronald Koeman (49 de ani). Olanda va fi adversara Romaniei in grupa preliminara pentru Campionatul Mondial din Brazilia, iar Victor Piturca asteapta nu nerabdare sa afle numele celui care se va duela pe 16 octombrie la Bucuresti. Olanda si Romania fac parte din grupa C a preliminariilor, impreuna cu Turcia, Ungaria, Estonia si Andorra. Prima clasata se va califica direct, iar cele mai bune 6 echipe de pe locul al doilea vor fi nevoite sa dispute meciuri de baraj.

author avatar
Sebastian Stan
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger